Headerimage
Aphrodite Nieuws
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00
Vrijdag van 9:00 tot 15:00

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Welkom bij Aphrodite Nieuws

Aphrodite Nieuws
het snelle overzicht van het laatste nieuws voor ons of de reisindustrie

Nieuws uit de reisbranche, lifestyle nieuws, breaking news en nieuws over en van Aprodite Travel worden hier kort en informatief gepresenteerd. U herkent ons nieuws aan de oranje balkjes rechtsonder in een tekstvak.

 • Afbeelding: zon, strand, palmbomen en zee

  Genoeg is genoeg
  het leven is te kort

  De levensduur van ons allen is beperkt, of we nu hersteld, gevaccineerd of ongevaccineerd zijn mag geen rol spelen. Miljoenen mensen leven direct of indirect van het toerisme.

   
 • Afbeelding: Cancun's hotel zone vanuit de lucht

  Quintana Roo, Mexico, nieuwe milieuheffing

  Het Congres van de staat Quintana Roo heeft een wet aangenomen die voorziet in een nieuwe "milieuheffing". De betrokken gebieden zijn Playa del Carmen, Puerto Morelos en Cancún.

   
 • Afbeelding: kliffen bij Ricks Café in Negril

  Hedonism 2 Resort veranderen om welke reden dan ook ontheffing

  Annuleren of wijzigen om welke reden dan ook tot de dag van aankomst? Dit is nu mogelijk tegen een kleine extra vergoeding. Niettemin wordt een reisannuleringsverzekering aanbevolen.

   
 • Afbeelding: Kerstboom bij de hut in sfeervol licht

  Wij wensen u een vrolijk kerstfeest


  Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor uw loyaliteit en betrouwbaarheid. Wij wensen u en uw familie een bezinnend en vrolijk kerstfeest.

   
 • Afbeelding: gezicht van vrouw in het donker met gloedmake-up

  Hedonism 2 Resort Evenementen 2022


  Wij presenteren u de thema-avond van Hedonism 2 Resort voor 2022. Het dragen van een kostuum geeft je de mogelijkheid om te zijn zoals je altijd al wilde zijn en nooit durfde.

   
 • Afbeelding: voorbeeldafbeelding van gerenoveerde kamer

  Renovatie bij Couples Sans Souci


  In de zomer van 2022 zullen alle suites volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht worden. Gasten kunnen uitkijken naar nieuw meubilair, kleuren en moderne zitplaatsen op het terras.

   
 • Afbeelding: Vogelperspectief van beide resorts

  Nieuwe resorts in de Dominicaanse Republiek


  Twee geweldige nieuwe resorts openen in oktober 2022 in de Dominicaanse Republiek. Boek voor 15 december 2021 en profiteer van de openingsaanbieding.

   
 • Afbeelding: De kust van de hotelzone Cancun

  Nieuwe toeristenbelasting in Mexico


  Vanaf 1 april 2021 moeten alle buitenlandse toeristen een toeristenbelasting betalen, de Visitax. Dit is al bekend uit de Dominicaanse Republiek.

   
 • Afbeelding: Cruise geannuleerd

  Cruises geannuleerd vanwege Corona

  Helaas zijn de Desire Cruise Lissabon juni 2022 en de Desire Cruise Rome - Athene oktober 2021 vervroegd geannuleerd. Alle klanten hebben de mogelijkheid gekregen om kosteloos te annuleren of om te boeken.

   
 • Afbeelding: Jonge vrouw die op het strand ontspant

  Een nieuw classificatiesysteem
  voor hotels

  Sinds vandaag hebben we een nieuw hotel beoordelingssysteem. De rating is sneller voltooid, duurt maximaal 2-3 minuten en de bonuspunten worden automatisch bijgeschreven.

   
 • Afbeelding: Ingang Desire Mansion bij Desire Riviera Maya Pearl Resort

  Een hotel in een hotel
  Desire Mansion

  Desire Mansion, waar de grootste luxe is om vrij te zijn. Dit exclusieve toevluchtsoord, genesteld in het hart van het Desire Riviera Maya Pearl Resort, is de perfecte plek om samen met uw partner te genieten van een nooit eindigend plezier.

   
 • Afbeelding: Paar dat op strand met Kerstmishoeden op hoofd zit

  Openingstijden tijdens
  Kerstmis 2020

  Niets is meer zoals het vroeger was. Om een bepaalde reden hebben wij onze openingstijden dit jaar tijdens de kerstvakantie en nieuwjaar gewijzigd, maar wij zullen volgend jaar weer als vanouds voor u beschikbaar zijn.

   
 • Afbeelding: Aphrodite Travel Webseite

  Aphrodite
  heeft een nieuw gezicht

  Nieuw logo, nieuwe slogan, nieuwe website, nieuwe technologie. In plaats van ontslag te nemen, hebben we de tijd benut en een volledig nieuwe website gemaakt met meer informatie en nieuwe functies.