image description
Aphrodite NieuwsDesire Mansion in Desire Riviera Maya Pearl Resort
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Desire Mansion Pool
Nieuws
Over alle verleiding heen

Een nieuw exclusief luxe herenhuis in het Hotel

In februari 2020 opende een nieuwe exclusieve hotelruimte in het Desire Pearl Resort, de Mansion Desire Pearl. De gasten hebben toegang tot een speciale hotellobby, een exclusieve eetruimte, een lounge met bar en een speelkamer. Een zonneterras en een gemeenschappelijk zwembad met een poolbar maken de uitzonderlijke vakantiebeleving compleet

Er zijn twee ruime en elegant ingerichte Royal Suites van elk 106 m² en zes Mansion Suites van elk 59 m². De suites bevinden zich in een gebouw met twee verdiepingen. Het doel was een sfeer zonder conventionele beperkingen te creëren waarin paren een sensuele en exclusieve vakantie kunnen doorbrengen.

Afbeelding: Mansion Suite Slaapkamer

Exclusieve voordelen en voorzieningen

Elke suite heeft een slaapkamer met een kingsize bed, een ruime woonkamer, een badkamer met aparte douche, een zijn-en-haar wastafel en voldoende bergruimte voor kleding. De Mansion Suites hebben een terras van 16 m² met uitzicht op het zonneterras en de jacuzzi op de begane grond.

De Royal Suites hebben een prachtig bubbelbad en een terras van 18 m² dat ook uitkijkt op het zonneterras. Er is een aparte woonkamer met paaldanshoek, een volledig uitgeruste bar en een tweede badkamer.

Gasten van de Mansion krijgen een Mansion Guest Pass die ze aan andere koppels kunnen geven om de Mansion area te bezoeken. De genodigden kunnen ook overnachten.

Inbegrepen in de prijs van het verblijf is een VIP transfer, prive check-in en een persoonlijke butler om te zorgen voor uw dagelijkse behoeften. Een exclusieve Mansion dinerservice is beschikbaar van 7.00 tot 23.00 uur. Natuurlijk kunnen ook de restaurants van Desire Riviera Maya Pearl Resort worden gebruikt, evenals alle andere hotelfaciliteiten. Om lichaam en geest in evenwicht te houden, zijn massages en schoonheidssalons inbegrepen.

Voor meer informatie over het Desire Riviera Maya Pearl Resort en vind hier. Wij geven u graag advies over deze exclusieve suites. Bel onze klantendienst.