Headerimage: Paar in het zwembad kijkend naar de zee
F.A.QAnnuleringen
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

F.A.Q.

Vragen en antwoorden over annuleringen

 • Waar kan ik de informatie over de annuleringsvoorwaarden vinden?

   

  Elk hotel heeft zijn eigen annuleringsvoorwaarden, die u gedetailleerd zult vinden tijdens het boekingsproces voordat u een hotel boekt. Wanneer u een offerte of factuur ontvangt, worden ook de annuleringsvoorwaarden vermeld.

  Pakketreizen
  Voor pakketreizen is onze algemene voorwaarden voor pakketreizen (AVP) van toepassing, die u hier kunt downloaden, U ontvangt de AVR ook per e-mail bij elke offerte en factuur.

  Groepsreizen
  Voor groepsreizen of chartervaarten gelden speciale betalings- en annuleringsvoorwaarden, die u kunt vinden in de offerte en de factuur. Bovendien zullen de annuleringsvoorwaarden gedetailleerd worden weergegeven tijdens het boekingsproces.

  Was het antwoord nuttig?  (0Nee (3)

 • Gratis hotelannuleringen

   

  Om uw hotelreservering kosteloos te kunnen annuleren, moet uw annulering uiterlijk op de laatste dag van de gratis annuleringstermijn om 18.00 uur (MET) schriftelijk bij ons binnen zijn. Als de laatste dag van de gratis annuleringsperiode in een weekend (zaterdag, zondag) of op een feestdag valt, is de laatste dag van de gratis annuleringsperiode de laatste werkdag tot 15.00 uur.

  Tot wanneer u een hotel kosteloos kunt annuleren, verwijzen wij u ook naar uw offerte en uw hotelfactuur. Wij tonen deze informatie ook op onze website voordat u reserveert.

  Was het antwoord nuttig?  (3Nee (1)

 • Annuleringskosten voor bemiddelingen

   

  In case you have to cancel a hotel, we will charge you 35 € per person.In het geval dat u een hotel moet annuleren, brengen wij u 35 € per persoon in rekening.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (3)

 • Annuleringskosten voor pakketreizen

   

  Voor pakketreizen is onze algemene voorwaarden voor pakketreizen (AVP) van toepassing, die u hier kunt downloaden, tenzij bijzondere betalings- en annuleringsvoorwaarden zijn ingeroepen.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (2)

 • Annuleringskosten luchthaventransfer

   

  In geval van annulering van een luchthaventransfer rekenen wij 10 € per persoon. Deze vergoeding is ook verschuldigd als u geen luchthaventransfer neemt. Houdt u er rekening mee dat verdere kosten van de dienstverlener kunnen worden toegevoegd.

  Was het antwoord nuttig?  (3Nee (2)

 • Annuleringskosten vlucht

   

  Vluchten worden extern geboekt en de annuleringsvoorwaarden van de respectievelijke luchtvaartmaatschappij(en) zijn van toepassing, waarover wij u zullen informeren voordat u de vlucht boekt.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (2)