Headerimage: Paar in het zwembad kijkend naar de zee
F.A.QVluchten
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

F.A.Q.

Vragen en antwoorden over de vluchten

 • Hoe boekt u een vlucht met Aphrodite Travel??

   

  Wij regelen graag een vlucht voor u.
  Wij kunnen alleen een vlucht voor u regelen als u ook het hotel bij ons heeft geboekt.
  Wij bemiddelen niet in vluchtsegmenten. Als u een vlucht wenst, laat het ons dan weten bij het boeken van uw hotel.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (1)

 • Kan ik de vlucht zelf boeken?

   

  Natuurlijk.
  Indien u vooraf de beschikbaarheid van de hotelkamer wenst te kennen, gelieve ons te contacteren. Wij zullen graag de beschikbaarheid voor u nagaan.

  Boek geen vlucht als u van ons geen hotelbevestiging hebt ontvangen.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (1)

 • Vluchtannuleringen

   

  Een vlucht kan op elk moment voor vertrek worden geannuleerd. De kosten zijn afhankelijk van het tarief van het geboekte vliegticket en de algemene voorwaarden van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij en kunnen daar worden gevonden. Vluchtreserveringen dienen schriftelijk te worden geannuleerd, in geval van telefonische annulering (alleen mogelijk voor klanten die bij ons bekend zijn) dient u het e-ticket of uw reserveringsnummer bij de hand te hebben. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst.

  Als wij een vlucht voor u annuleren zijn er geen extra kosten, deze service is inbegrepen in de administratiekosten die u heeft betaald toen we de vlucht voor je regelden.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (1)

 • Naamswijzigingen voor vluchtreserveringen

   

  Naamswijzigingen voor vluchtreserveringen zijn alleen mogelijk met het bijbehorende tarief. Voor veel tarieven staan naamswijzigingen gelijk met een annulering. Het is daarom van belang dat u bij uw reservering uw naam correct vermeldt, met inbegrip van alle tussennamen zoals deze in uw paspoort voorkomen. Zorg ervoor dat de spelling correct is.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (0)

 • Is het mogelijk om een vlucht te veranderen?

   

  Een omboeking is afhankelijk van het geboekte tarief. Indien een omboeking mogelijk is volgens de tariefvoorwaarden, dit gaat meestal gepaard met kosten of u heeft een ticket geboekt in het "Flex-tarief", dan is een omboeking kosteloos mogelijk.

  Voor de meeste standaardtarieven is omboeken niet mogelijk en staat dit gelijk aan annulering. De kosten kunnen oplopen tot 100% van het tarief. Houdt u er rekening mee dat wij verwerkingskosten in rekening brengen in het geval van een omboeking. Meer informatie over de tarieven vindt u hier.

  Was het antwoord nuttig?  (3Nee (0)

 • Hoe betaal je je vliegticket?

   

  De geboekte vlucht moet onmiddellijk worden betaald door rechtstreekse inning via de luchtvaartmaatschappij. Uw kredietkaart is hiervoor vereist. Het vliegticket kan ook via automatische incasso worden betaald als u een rekening in Duitsland heeft. In dat geval hebben wij uw bankgegevens nodig.

  Als u geen Condor vlucht boekt, ontvangt u van ons de factuur, die onmiddellijk betaald moet worden. Hiervoor kunt u gemakkelijk en veilig online betalen met uw creditcard of EC-kaart.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (0)

 • Hoeveel bedragen de verwerkingskosten?

   

  Als wij een vlucht voor u regelen, brengen wij u 60 € (incl. 19% BTW) per persoon verwerkingskosten in rekening. Dit omvat het regelen van het vliegticket, de afrekening met de luchtvaartmaatschappij bij de rechtstreekse afhaling, de verzending van het vliegticket, de kennisgeving van wijzigingen van de vluchttijd en indien nodig de annulering van de vlucht met de luchtvaartmaatschappij. Bovendien boeken wij sportbagage, stoelen of maaltijden voor u bij de luchtvaartmaatschappij.

  Indien u deze diensten echter op een later tijdstip wenst te boeken, zullen wij u verwerkingskosten aanrekenen. Raadpleeg de vergoedingentabel voor de bijbehorende kosten. De verwerkingskosten zijn vooraf te betalen, een overeenkomstige factuur zal u vooraf worden toegestuurd met de link om het factuurbedrag online te betalen met kredietkaart of EC-kaart. De administratiekosten worden niet terugbetaald.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (0)

 • Is het mogelijk om een vlucht in optie te boeken?

   

  Je hebt de mogelijkheid om een vlucht te boeken voor 3 dagen op optie. Als u de vlucht niet wilt hebben, geen probleem. Je hoeft niets te doen. De optie vervalt automatisch na 3 dagen. Je hebt geen verplichtingen. U verzekert uw vlucht tegen het aangeboden tarief.

  Indien u van deze diensten gebruik wenst te maken, zullen wij u verwerkingskosten aanrekenen. Raadpleeg de vergoedingentabel voor de bijbehorende kosten. De administratiekosten moeten vooraf worden betaald en er zal u vooraf een factuur worden toegezonden. U ontvangt een e-mail met een link om het factuurbedrag online te betalen met een creditcard of bankpas. De administratiekosten worden niet terugbetaald.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (0)

 • Low-Cost Luchtvaartmaatschappijen

   

  Helaas regelen wij geen low-cost luchtvaartmaatschappijen voor u. Natuurlijk staat het u vrij om zelf een low-cost luchtvaartmaatschappij te boeken voor uw hotelovernachting.

  Was het antwoord nuttig?  (Nee ()

 • Hoe kom je aan een vliegticket?

   

  Uw vliegticket wordt onmiddellijk uitgegeven en via e-mail naar u toegestuurd. Alle gegevens worden opgeslagen in het systeem van de luchtvaartmaatschappij, een papieren ticket is niet langer nodig. Je hebt alleen je geldige ID/paspoort nodig. U ontvangt van ons direct na het boeken van de vlucht een boekingsbevestiging/ETIX, waarin u alle details van uw vlucht nog eens kunt nalezen. Als u dat wenst, kunnen wij u de reserveringsbevestiging/ETIX ook per fax of per post toesturen.

  Was het antwoord nuttig?  (Nee ()

 • Zitplaats reserveringen

   

  Wij accepteren graag stoelreserveringen wanneer u uw vluchtreservering maakt. Niet alle tarieven bieden gratis zitplaatsreservering. Voor stoelreserveringen kunnen extra kosten in rekening worden gebracht volgens de tariefvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. U ontvangt de relevante informatie op het moment van de boeking. Als u een stoelreservering maakt nadat u uw vlucht hebt geboekt, brengen wij verwerkingskosten in rekening. U hoeft geen administratiekosten te betalen tijdens het boekingsproces van uw vlucht.

  Raadpleeg de vergoedingentabel voor de bijbehorende kosten. De verwerkingskosten zijn vooraf verschuldigd een overeenkomstige factuur zal u vooraf worden toegestuurd met de link om het factuurbedrag online te betalen met kredietkaart of debetkaart. De administratiekosten worden niet terugbetaald.

  Was het antwoord nuttig?  (Nee ()

 • Rail & Fly

   

  Met vele vluchtaanbiedingen kunnen wij u een Rail & Fly van Deutsche Bahn aanbieden. Rail & Fly brengt u vanaf elk station van Deutsche Bahn (www.bahn.de) rechtstreeks naar de luchthaven tegen een gereduceerd tarief. Rail & Fly kan gemakkelijk samen met uw vluchtreservering worden geboekt. Het treinkaartje ontvangt u apart van ons als PDF-ticket en dient u op de dag van vertrek bij u te hebben. Treinkaartjes zijn geldig één dag voor vertrek en één dag na aankomst van de vlucht. Er kan geen restitutie worden verleend, zelfs niet voor routes die niet zijn gebruikt. Gelieve er nota van te nemen dat de luchtvaartmaatschappijen niet verantwoordelijk zijn voor vertragingen bij de spoorwegen. Houdt u rekening met voldoende tijd voor uw reis. De luchtvaartmaatschappij is niet verplicht u te vervoeren als uw vlucht vertraagd is.

  Indien u dat wenst, kunnen wij u een huurauto aanbieden die u op de luchthaven kunt inleveren. Bel ons als u een huurauto wenst, onze klantendienst zal u graag helpen.

  Als u de stoelreservering maakt nadat u uw vlucht hebt geboekt, brengen wij administratiekosten in rekening. U hoeft geen administratiekosten te betalen tijdens het boekingsproces van uw vlucht.

  Raadpleeg de vergoedingentabel voor de bijbehorende kosten. De verwerkingskosten zijn vooraf verschuldigd een overeenkomstige factuur zal u vooraf worden toegestuurd met de link om het factuurbedrag online te betalen met kredietkaart of debetkaart. De administratiekosten worden niet terugbetaald.

  Was het antwoord nuttig?  (Nee ()