Headerimage: Paar in het zwembad kijkend naar de zee
F.A.QAphrodite Travel
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

F.A.Q

Vragen en antwoorden over Aphrodite Travel

 • Hoe kan ik Aphrodite Travel bereiken?

   

  Telefoon

  Onze klanten uit Nederland worden vriendelijk verzocht ons vaste nummer te bellen: +49 30 340 92 963

  Openingstijden
  Ons kantoor is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur.
  Op vrijdag zijn we er voor u van 9 tot 15:00 uur.

  Op officiële feestdagen in Duitsland is ons kantoor gesloten. Bovendien zijn er tijdens de kerstvakantie gewijzigde openingstijden. Meer informatie vindt u onder het menu-item Contact

  Was het antwoord nuttig?  (8Nee (5)

 • Kan ik Aphrodite Travel bezoeken?

   

  U bent van harte welkom om ons persoonlijk te bezoeken in onze kantoren. Als u al in Berlijn bent of uit Berlijn komt, zouden we u graag persoonlijk ontmoeten. We zijn slechts 10 minuten met de auto van de Brandenburger Tor.

  Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij, om de privacy van andere klanten te beschermen, alleen op afspraak afspraken kunnen maken. Zelfs op korte termijn is een afspraak geen probleem, bel ons gewoon.

  Was het antwoord nuttig?  (4Nee (5)

 • Wie is Aphrodite Travel?

   

  Aphrodite Travel is een merk van de BlueFields GmbH. Het door de eigenaar geleide bedrijf is sinds 2004 actief in heel Europa. Onze klanten komen uit meer dan 40 landen over de hele wereld.

  Bij Aphrodite Travel vindt u hotels voor uw levensstijl, waaronder hotels voor nudisten en voor volwassenen, zogenaamde Adults only hotels voor koppels en singles. Verder zijn wij gespecialiseerd in lifestyle cruises voor volwassenen. Wij bieden onze hotels en cruises aan in 5 talen. Ons doel is om u de beste hotels en cruises, de beste service, de beste prestaties en de beste beveiliging te bieden.

  Meer informatie vindt u onder over ons

  Was het antwoord nuttig?  (4Nee (5)

 • Welke talen spreken we bij Aphrodite Travel?

   

  We spreken Duits, Engels en Spaans.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (4)

 • Hoe te boeken met Aphrodite Travel?

   

  Uw reservering kan via onze website online, mondeling, schriftelijk, per e-mail, per fax of per post worden gedaan.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (3)

 • Wat kan ik boeken bij Aphrodite Travel?

   

  U kunt bij ons alle hotels en cruises boeken die op onze website staan. Indien u dat wenst, kunnen wij ook de gewenste vluchten naar uw hotel of cruise regelen.

  Let op: wij verkopen geen "alleen vlucht" segmenten. Wij regelen graag een vlucht voor u in combinatie met een hotel uit ons reisprogramma. Als Condor agentschap bieden wij hoofdzakelijk Condor vluchten aan. Maar u kunt natuurlijk ook elke andere gewenste luchtvaartmaatschappij bij ons verkrijgen. Helaas kunnen wij geen low cost maatschappijen (Ryanair, Easy Jet of vergelijkbaar) voor u regelen.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (5)

 • Bonuspunten

   
  Hoe verzamelt u bonuspunten

  Bij Aphrodite Travel verdient u bonuspunten telkens wanneer u een hotel of cruise boekt op onze website. De bonuspunten worden automatisch bijgeschreven op uw klantenrekening. U kunt ook bonuspunten verdienen door na uw vakantie een hotelbeoordeling achter te laten. Voor een hotelbeoordeling ontvangt u 100 bonuspunten. De bonuspunten worden dan automatisch bijgeschreven op uw klantenaccount nadat u uw hotelbeoordeling hebt opgeslagen. U kunt uw bonuspuntensaldo op elke aanbieding en factuur zien.

  Bonuspunten worden aan u gecrediteerd wanneer een factuur wordt opgesteld. Bonuspunten kunnen alleen gebruikt worden bij uw volgende reservering. Bij elke reservering worden bestaande bonuspunten automatisch in rekening gebracht en van de prijs van het verblijf afgetrokken. Als u uw bonuspunten liever incasseert, laat het ons dan weten voordat u de factuur stuurt.

  Bij een hotelverblijf van €1000 (min alle kortingen) krijgt u 100 bonuspunten. 100 bonuspunten zijn gelijk aan 10 euro. Bonuspunten worden altijd verrekend in euro's (€).

  Bonuspunten zijn niet overdraagbaar op andere personen. Een pro rata contante uitbetaling van bonuspunten is niet mogelijk. In geval van annulering worden de bijgeschreven bonuspunten opnieuw afgetrokken.

  Bonuspunten vervallen niet.

  Geen bonuspunten

  Helaas kunnen wij u geen bonuspunten toekennen voor het volgende:
  - Vluchten
  - Hotels die naar u verwezen zijn en niet in ons programma zitten
  - Verzekering en tours / excursies.

  Bonuspunten kunnen niet worden ingewisseld indien:
  - u wilt "betaling in hotel" als betalingsmethode
  - U boekt een vlucht, verzekering of een tour / excursie
  -U boekt een hotel dat niet in ons programma zit.

  Was het antwoord nuttig?  (4Nee (1)

 • Uw voordelen als vaste klant bij Aphrodite Travel

   

  Als vaste klant van Aphrodite Travel geniet u van voordelen die de dienstverleners (hotels of cruises) u niet bieden.

  Deze omvatten bijvoorbeeld gratis luchthaventransfers, serviceaanbiedingen, laat uitchecken of vroeg inchecken, reservering van de kamer of cabine van uw voorkeur en gratis optionele boekingen voor hotel en vlucht.

  VIP-klanten

  VIP klanten genieten van een speciale service bij Aphrodite Travel. U heeft de mogelijkheid om uw hotel onder een pseudoniem te boeken. (Niet in alle hotels beschikbaar). Bovendien organiseren wij voor u de aankomst en het vertrek van en naar het hotel per privévliegtuig of helikopter (afhankelijk van beschikbaarheid). U profiteert van alle voordelen van een vaste klant en krijgt bovendien privileges die u alleen bij Aphrodite Travel kunt krijgen.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (3)