Headerimage: Couple in pool
CruisesVoor volwassen koppels en alleenstaanden
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Cruises

Ontdek droombestemmingen op een van de lifestyle cruises

Op Adults Only cruises zonder kinderen ontmoet je gewoon nieuwe mensen. Altijd met eersteklas entertainment voor volwassenen op luxe schepen van hoge kwaliteit, uitgebreid comfort en luxe. De Couples Only Cruises zullen uw relatie nieuw leven inblazen en de Nudist Cruises zullen ervoor zorgen dat u naadloos bruin kunt worden. Met alle cruises voor volwassen stellen en singles brengt u uw vakantie op zee altijd door tussen gelijkgestemden. Deze cruises maken van je vakantie gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Desire Rio de Janeiro Nieuwjaar 2024

Rio de Janeiro, Brazilië

Azamara Quest, Route of the cruise Rio de Janeiro - Copacabana - Paraty - Ilhabela - São Paulo - Montevideo - Buenos Aires
Icoon: kalender

30.12.2023 - 07.01.2024

Icoontje: alleen voor koppels

Cruise voor koppels

De Desire Cruises Rio de Janeiro op oudejaarsavond 2023 / 2024 is een sensueel avontuur van 9 dagen / 8 nachten in de zuidelijke Atlantische Oceaan aan boord van het luxueuze Azamara Quest schip. Deze buitengewone reis begint in Rio de Janeiro, Brazilië, en eindigt in Buenos Aires, Argentinië, met fascinerende stops onderweg. Mis niet de stranden van de wijken Copacabana en Ipanema, het 38-meter hoge Christusbeeld op de Corcovado berg en de granieten berg genaamd Sugarloaf Mountain, naar de top waarvan een kabelbaan leidt.

vanaf 676,00 €

Interior Stateroom / AI

Temptation Cruise Caribbean

Uit Miami, VS

Celebrity Summit
Icoon: kalender

19.02.2024 - 24.02.2024

Icon: alleen voor volwassenen

Alleen voor volwassenen

De Temptation Cruise Caribbean is een opwindende en verleidelijke cruise speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een onthullende en vermakelijke ervaring. Deze unieke cruise biedt een mix van luxe, feeststemming en erotiek in een open en stimulerende omgeving. Verschillende thema-avonden, shows en evenementen zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen en gasten in een opzwepende stemming te brengen. Met livemuziek, dj's, dansvloeren en verschillende bars en lounges is de Temptation Cruise Caribbean de ideale plek om te feesten en onvergetelijke momenten te beleven.

vanaf 504,00 €

Interior Stateroom / AI

Desire Cruises Franse Rivièra

Barcelona, Spanje

Azamara Quest, Reisroute van de cruise Barcelona - Marseille - Toulon - Nice - Portofino - Livorno - Rome
Icoon: kalender

04.05.2024 - 11.05.2024

Icoontje: alleen voor koppels

Cruise voor koppels

De Desire French Riviera Cruises, die begint in Barcelona en eindigt in Civitavecchia, Italië, biedt passagiers thema-zwembadfeesten, thema-avonden en workshops, evenals vrijetijdsruimtes: Zwembad, zonnedekken en een intieme parenkamer. Inbegrepen op dit prachtige boetiekschip zijn het premium drankenpakket, vijf gastronomische restaurants en roomservice.

vanaf 747,00 €

Interior Stateroom / AI

Desire Cruises Griekenland - Turkije

Athene, Griekenland

Oceania Riviera, Reisroute van Desire Cruises Athene - Bozcaada - Istanbul - Kusadesi - Mykonos - Santorini - Athene
Icoon: kalender

21.09.2024 - 28.09.2024

Icoontje: alleen voor koppels

Cruise voor koppelse

Nieuw schip, beproefd concept. Met de Oceania Riviera zet Desire Cruises in september 2024 koers naar de Thracische Zee naar Bozcaada en vervolgens naar Istanbul en Kusadasi (Efeze). De route gaat verder naar Mykonos en Santorini alvorens terug te keren naar Athene. Een prestige drankjespakket en 24-uurs roomservice zijn bij de prijs inbegrepen.

vanaf 694,00 €

Interior Stateroom / AI

Desire Cruises Rome - Barcelona

Rome, Italië

Oceania Sirena, reisroute van Desire Cruises Rome - Napels - Taormina - Valleta - Palma de Mallorca - Valencia - Barcelona
Icoon: kalender

13.05.2025 - 20.05.2025

Icoontje: alleen voor koppels

Cruise voor koppelse

Het Oceania-schip Sirena biedt een voortreffelijke keuken op zee en neemt stellen mee op een verfijnde reis van de zintuigen door middel van culinaire ervaringen. Dit omvat drie luxe restaurants, twee casual eetgelegenheden, een café en 24-uurs roomservice. Daarnaast zijn er vijf verschillende bars waar het Prestige drankenpakket is inbegrepen.

Aan boord van deze conceptuele cruise kunnen koppels hun hart ophalen tijdens erotische thema-avonden, stimulerende workshops en sensuele poolparty's, of gewoon genieten van de internationale DJ's en provocerende optredens. Daarnaast zijn de intieme playrooms en vrijetijdsruimtes altijd een hoogtepunt.

vanaf 836,00 €

Interior Stateroom / AI