Headerimage: Couple in pool
CruisesVoor volwassen koppels en alleenstaanden
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Cruises

Ontdek droombestemmingen op een van de lifestyle cruises

Op Adults Only cruises zonder kinderen ontmoet je gewoon nieuwe mensen. Altijd met eersteklas entertainment voor volwassenen op luxe schepen van hoge kwaliteit, uitgebreid comfort en luxe. De Couples Only Cruises zullen uw relatie nieuw leven inblazen en de Nudist Cruises zullen ervoor zorgen dat u naadloos bruin kunt worden. Met alle cruises voor volwassen stellen en singles brengt u uw vakantie op zee altijd door tussen gelijkgestemden. Deze cruises maken van je vakantie gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Desire Cruises Franse Rivièra

Barcelona, Spanje

Azamara Quest, Reisroute van de cruise Barcelona - Marseille - Toulon - Nice - Portofino - Livorno - Rome
Icoon: kalender

04.05.2024 - 11.05.2024

Icoontje: alleen voor koppels

Cruise voor koppels

De Desire French Riviera Cruises, die begint in Barcelona en eindigt in Civitavecchia, Italië, biedt passagiers thema-zwembadfeesten, thema-avonden en workshops, evenals vrijetijdsruimtes: Zwembad, zonnedekken en een intieme parenkamer. Inbegrepen op dit prachtige boetiekschip zijn het premium drankenpakket, vijf gastronomische restaurants en roomservice.

vanaf 1.170,00 €

Interior Stateroom / AI

Desire Cruises Griekenland - Turkije

Athene, Griekenland

Oceania Riviera, Reisroute van Desire Cruises Athene - Bozcaada - Istanbul - Kusadesi - Mykonos - Santorini - Athene
Icoon: kalender

21.09.2024 - 28.09.2024

Icoontje: alleen voor koppels

Cruise voor koppelse

Nieuw schip, beproefd concept. Met de Oceania Riviera zet Desire Cruises in september 2024 koers naar de Thracische Zee naar Bozcaada en vervolgens naar Istanbul en Kusadasi (Efeze). De route gaat verder naar Mykonos en Santorini alvorens terug te keren naar Athene. Een prestige drankjespakket en 24-uurs roomservice zijn bij de prijs inbegrepen.

vanaf 916,00 €

Interior Stateroom / AI

Desire Cruises Rome - Barcelona

Rome, Italië

Oceania Sirena, reisroute van Desire Cruises Rome - Napels - Taormina - Valleta - Palma de Mallorca - Valencia - Barcelona
Icoon: kalender

13.05.2025 - 20.05.2025

Icoontje: alleen voor koppels

Cruise voor koppelse

Het Oceania-schip Sirena biedt een voortreffelijke keuken op zee en neemt stellen mee op een verfijnde reis van de zintuigen door middel van culinaire ervaringen. Dit omvat drie luxe restaurants, twee casual eetgelegenheden, een café en 24-uurs roomservice. Daarnaast zijn er vijf verschillende bars waar het Prestige drankenpakket is inbegrepen.

Aan boord van deze conceptuele cruise kunnen koppels hun hart ophalen tijdens erotische thema-avonden, stimulerende workshops en sensuele poolparty's, of gewoon genieten van de internationale DJ's en provocerende optredens. Daarnaast zijn de intieme playrooms en vrijetijdsruimtes altijd een hoogtepunt.

vanaf 903,00 €

Interior Stateroom / AI