Headerimage: Paar in het zwembad kijkend naar de zee
F.A.QBetalingen
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

F.A.Q.

Vragen en antwoorden over de betaling van reisdiensten

 • Wanneer moet ik betalen voor mijn hotelverblijf?

   

  De prijs van het verblijf vermeld op de factuur moet onmiddellijk worden betaald (binnen 3 werkdagen).

  Als u binnen 30 dagen voor aankomst boekt, is de totale prijs van het verblijf altijd onmiddellijk verschuldigd.

  Betaal later

  U heeft de mogelijkheid om de prijs van uw verblijf uiterlijk 21 dagen voor aankomst te betalen. Hiervoor dient u een borgsom van 80 € te betalen, die onmiddellijk (binnen 3 werkdagen) opeisbaar is, het resterende bedrag betaalt u uiterlijk 21 dagen voor aankomst.

  Houd er rekening mee dat deze betalingswijze onderhevig kan zijn aan valutaschommelingen die de prijs van uw verblijf kunnen verhogen of verlagen. De wisselkoers op de dag van ontvangst van de betaling op onze rekening is bepalend. (Geldt alleen als u een hotel buiten de EU heeft geboekt.)

  Betaal in het hotel

  In sommige hotels is er ook de mogelijkheid om bij het inchecken ter plaatse te betalen. Houdt u er rekening mee dat er voor u extra kosten kunnen ontstaan waarover wij geen controle hebben, zoals kosten voor het gebruik van uw creditcard in het buitenland, omrekeningskosten en/of valutaschommelingen. Bovendien kunnen niet alle kortingen die Aphrodite Travel u toekent, zoals uw persoonlijke bonuspunten, gratis transfers, enz.

  Let op: In sommige landen is het in verband met witwaspraktijken niet toegestaan om hotelovernachtingen boven een bepaald bedrag contant te betalen. Wij raden u daarom aan het hotel met creditcard te betalen. Welke creditcards door het hotel worden geaccepteerd, kunt u vinden in de hotelaanbieding of op de website.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (4)

 • Hoe kan ik de hotelovernachting betalen?

   
  Kredietkaart

  U kunt bij ons betalen met een kredietkaart (Visa of Mastercard).
  Als u met een bedrijfs- of zakelijke creditcard betaalt, brengen wij bovendien 2,9% verwerkingskosten van het totale bedrag in rekening.

  Bankoverschrijving

  U hebt nog steeds de mogelijkheid om uw verblijf per bankoverschrijving te betalen. U vindt de bankgegevens op uw factuur. U kunt per bankoverschrijving zowel in Euro als in USD betalen. Indien u in USD wenst te betalen, gelieve ons dit te laten weten voor u uw factuur ontvangt. U ontvangt dan een factuur in USD met onze bankgegevens.

  Online

  Als u anoniem online wilt betalen, kan dat ook met uw creditcard of EC-kaart. Neem contact met ons op als u deze betaalmethode wilt gebruiken. Als u extra diensten van ons wenst te ontvangen, moeten deze online worden betaald met een krediet- of debetkaart. In dat geval ontvangt u van ons een e-mail waarin u het betalingsproces kunt volgen.

  Alle betalingswijzen zijn gratis voor u.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (3)

 • Valutaverschillen

   
  Nationale munteenheden

  Onze hotelaanbiedingen worden over het algemeen aangeboden in de valuta van het land waar de hotels zich bevinden. Voor de betaling van alle hotels buiten de Europese Unie, is de lokale munteenheid de US Dollar ($). Als u onze website bezoekt vanuit een Europees land, zoals Duitsland, worden alle hotelprijzen weergegeven in de valuta van de Euro (€). Als u bijvoorbeeld onze website bezoekt vanuit India, worden de prijzen weergegeven in de valuta van de Indiase roepie. Voor hotels buiten de EU worden de prijzen in US Dollar omgerekend naar Euro (€) volgens de dagelijkse wisselkoersen van de Europese Centrale Bank.

  Referentiepercentages van de Europese Centrale Bank (ECB)

  In Duitsland en de EU worden de wisselkoersen niet officieel vastgesteld door de Europese Centrale Bank. De Europese Centrale Bank publiceert dagelijks referentiekoersen, waaronder die voor de Amerikaanse dollar (USD). Deze referentiekoersen worden vastgesteld in overleg met de centrale banken van de EU (ESCB Europees Stelsel van Centrale Banken). Het gepubliceerde referentietarief is een gemiddeld tarief en wordt weergegeven als een volume-notering. Dit betekent dat het aangeeft hoeveel eenheden van een vreemde valuta kunnen worden verkregen voor 1 euro (voorbeeld: 1 euro = 1,02 USD). De koers wordt dagelijks rond 16.00 uur gepubliceerd (behalve op zogenaamde Sluitingsdagen).. De lijst van Amerikaanse dollar middenkoersen vindt u hier.

  Voor alle aanbiedingen met hotels buiten de EU tonen wij u ter informatie de prijs van uw verblijf in € en in de plaatselijke munteenheid US$. Alleen als u het op uw factuur vermelde eurobedrag onmiddellijk aan ons overmaakt, is het op de factuur vermelde eurobedrag vast en wijzigt het niet meer. staat vast en zal niet veranderen. Indien de prijs van het verblijf niet onmiddellijk wordt betaald, kunnen wisselkoersschommelingen optreden.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (4)

 • Hoe betaal ik voor andere reisdiensten?

   
  Vluchten

  Elke geboekte Consolidator vlucht moet onmiddellijk en zonder aftrek worden betaald. Als u een vlucht met Condor boekt, wordt deze rechtstreeks door Condor afgehandeld. U ontvangt de boekingsbevestiging/factuur van Condor. Houdt u er rekening mee dat wij administratiekosten in rekening brengen als wij een vlucht voor u regelen. De administratiekosten moeten onmiddellijk worden betaald en worden niet terugbetaald. Meer informatie over de tarieven vindt u hier.

  Reisverzekering, huurauto's en rondreizen

  Reisverzekeringen, huurauto's en rondreizen dienen onmiddellijk en zonder aftrek te worden betaald.

  Was het antwoord nuttig?  (3Nee (2)