Headerimage: Paar in het zwembad kijkend naar de zee
F.A.QHotel transfers
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

F.A.Q.

Vragen en antwoorden over de hoteltransfers

 • Hotel transfers (algemene procedure)

   

  Wij werken alleen met betrouwbare en erkende lokale transferbedrijven.
  Wij zorgen ervoor dat de bedrijven alle nodige verzekeringen hebben en dat de voertuigen goed worden onderhouden en geserviced.

  De chauffeurs zijn opgeleid en beschikken uiteraard over de juiste rijbewijzen om een voertuig van de geboekte klasse te besturen.

  Gelieve er nota van te nemen dat wij deze dienst alleen regelen en niet zelf uitvoeren of voor eigen rekening aanbieden. Dit geldt ook in het geval van een pakketreis.

  De diensten, zoals beschreven in de hotelvoucher, worden uitgevoerd.

  Wanneer u een luchthaventransfer boekt, zijn de volgende diensten inbegrepen:

  • De transfer van de luchthaven naar het hotel en op de dag van vertrek van het hotel terug naar de luchthaven.
   De prijs is berekend voor 2 personen inclusief 2 stuks bagage en handbagage.

  De chauffeur zal u opwachten op het afgesproken ontmoetingspunt.
  Als uw vliegtuig vertraging heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, de chauffeurs zullen de aankomsttijden van uw vlucht controleren. Als uw vlucht vertraagd is, hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

  Als uw vlucht echter wordt geannuleerd of naar een andere dag wordt verplaatst, bel ons dan (+49 30 340 92 963) of stuur ons een e-mail, zodat we de transfer opnieuw kunnen regelen. Als u niet belt, ons geen e-mail stuurt of u komt niet opdagen op het ontmoetingspunt (no-show), zal de chauffeur maximaal 45 minuten op u wachten. Een terugbetaling van de transferprijs is in dit geval uitgesloten, u bent 100% annuleringskosten verschuldigd wegens "no-show".

  De terugtransfer van het hotel naar de luchthaven gaat verder zoals afgesproken. De chauffeur zal ongeveer 3 uur voor uw vertrek in de lobby op u wachten. Routewijzigingen, datumwijzigingen enz. moeten met de chauffeur of het hoofdkantoor worden overeengekomen en ter plaatse extra worden betaald. Transfers die u gratis worden aangeboden of inbegrepen zijn, kunnen niet worden gecrediteerd of aan u worden terugbetaald.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (2)

 • Uw vluchtgegevens

   

  Om een luchthaventransfer voor u te kunnen organiseren, hebben wij uw vluchtgegevens nodig. (Naam van de luchtvaartmaatschappij, vluchtnummer, aankomsttijd/vertrektijd met datum en tijd, naam van de laatste luchthaven voor aankomst). U kunt ons uw vluchtgegevens per telefoon of e-mail doorgeven. Zodra u een vlucht bij ons heeft geboekt, hoeft u de vluchtgegevens niet meer door te geven.

  Wanneer hebben we uw vluchtgegevens nodig??

  We hebben de vluchtgegevens ten minste 72 uur voor aankomst in het hotel nodig. Indien wij de vluchtgegevens niet ontvangen, kunnen wij helaas geen luchthaventransfer organiseren. Als wij de vluchtgegevens te laat ontvangen, kunnen wij alleen de terugreis regelen. Houd er rekening mee dat u in dit geval geen overschrijvingsvoucher van ons zult ontvangen.

  Als wij de luchthaventransfer hebben geregeld, ontvangt u een transfervoucher en informatie over de transfer. Print de transfer voucher uit en overhandig deze aan de chauffeur bij aankomst. Indien u geen overschrijvingsbewijs hebt ontvangen, gelieve ons dit telefonisch of per e-mail mee te delen.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (1)

 • Transfers georganiseerd door het hotel

   

  Sommige hotels hebben hun eigen pendeldienst naar de luchthaven.
  Mocht u hiervan gebruik maken, dan sturen wij uw vluchtgegevens naar het hotel, de luchthaventransfer wordt dan door het hotel georganiseerd. In dit geval is er geen overschrijvingsvoucher. Vervoer van en naar de luchthaven is gratis of tegen betaling. Gelieve de luchthaventransfers rechtstreeks in het hotel te betalen.

  Raadpleeg ons privacybeleid om te weten welke informatie wij aan het hotel of de transferonderneming verstrekken.

  Was het antwoord nuttig?  (0Nee (1)

 • Gratis luchthaventransfers

   

  Indien uw reservering een gratis luchthaventransfer omvat, wordt deze enkel voorzien van de luchthaven naar het geboekte hotel en van het geboekte hotel naar de luchthaven. Helaas kunnen we geen gratis luchthaventransfers aanbieden naar hotels die niet via ons zijn geboekt. Op verzoek worden deze luchthaventransfers tegen een vergoeding georganiseerd.

  Bij een gratis luchthaventransfer is geen wijziging van de bestemming mogelijk. Compensatie of creditering (zelfs gedeeltelijk) met andere overdrachten is niet mogelijk.

  Was het antwoord nuttig?  (0Nee (0)

 • Wijzigingen in overschrijvingen

   

  Indien u de transfertijden of de bestemming(en) wijzigt, bent u verplicht deze diensten zelf te betalen. Indien u geen gebruik maakt van diensten die u correct werden aangeboden, is een terugbetaling, zelfs gedeeltelijk, helaas uitgesloten. De 1e omboeking van de luchthaventransfer is gratis, voor elke verdere omboeking of wijziging wordt een toeslag aangerekend. Voor het bedrag van de kosten verwijzen wij u naar de vergoedingentabel

  Was het antwoord nuttig?  (0Nee (0)

 • Luchthaven transfer annuleren

   

  U kunt uw luchthaventransfer op elk moment annuleren, maar er kunnen annuleringskosten van toepassing zijn. Informatie over annuleringskosten vindt u op de factuur of hotelvoucher.

  Een luchthaventransfer die u naar behoren wordt aangeboden, maar waar u geen gebruik van maakt, staat gelijk aan een annulering.

  Was het antwoord nuttig?  (0Nee (0)

 • Wijziging van vluchttijden / vluchtannuleringen

   

  Indien u een wijziging van de vluchttijd krijgt of uw vlucht wordt geannuleerd, dient u ons onmiddellijk van deze wijzigingen op de hoogte te brengen. Vluchttijdwijzigingen van een paar uur hoeven niet aan ons te worden doorgegeven.

  Indien het vluchtnummer, de dag van aankomst of de laatste luchthaven verandert, gelieve ons hiervan onmiddellijk op de hoogte te brengen. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met het transferbedrijf, u vindt de betreffende contactgegevens op het informatieblad voor luchthaventransfers.

  Was het antwoord nuttig?  (0Nee (0)