Headerimage: Paar in het zwembad kijkend naar de zee
F.A.QHotels
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

F.A.Q.

Vragen en antwoorden over de hotels in ons programma

 • Om een hotel te boeken op onze website

   

  U kunt rechtstreeks op onze website een hotel reserveren. Klik hiervoor eerst op de gewenste categorie (menu bovenaan de header) op onze website.: Swinger, Naturist of Adults only. U komt dan op de hotelkeuzepagina, waar wij u een complete selectie van hotels in de gewenste categorie tonen. U kiest het gewenste hotel door op de knop "Meer informatie" te klikken en gaat direct naar de gewenste informatiepagina van het hotel.

  Op de hotelpagina tonen wij u alle kamers met de laagste "vanaf kamerprijs" van een seizoen, of alle beschikbare prijzen. De vanaf-kamerprijzen moeten u een snel overzicht geven in welke prijscategorie een kamer zich bevindt.

  Alleen als u de gewenste reistijd (check-in en check-out), de kamercategorie en het aantal reizigers opgeeft, de totale verblijfsprijs voor de gewenste kamercategorie en alle reizigers wordt weergegeven.

  Houdt u er rekening mee dat u de uitcheckdatum alleen kunt kiezen op basis van de minimale verblijfsduur van het hotel.

  Verschillende prijsopties

  Sommige hotels kunnen verschillende reserveringsmogelijkheden voor een kamer hebben. Dezelfde kamer kan meerdere keren worden weergegeven met verschillende diensten/voorwaarden en met verschillende prijzen.

  Voorbeeld 1:

  U wilt een kamer met zeezicht reserveren.
  U krijgt de kamer te zien tegen verschillende prijzen met B&B (logies en ontbijt) en met een all-inclusive pension. Beide varianten hebben verschillende prijzen. Kies nu de gewenste kamer.

  Voorbeeld 2:

  U wilt een kamer met zeezicht reserveren.
  Zodra u de kamer ziet met de gebruikelijke betalings- en annuleringsvoorwaarden en een andere keer tegen een gunstiger speciale prijs met onmiddellijke betaling van de totale prijs van het verblijf en 100% annuleringskosten. Kies nu de gewenste kamer.

  Door te klikken op de knop "doorgaan naar boeking" wordt u doorverwezen naar de reserveringspagina, waar u het reserveringsproces moet volgen.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (1)

 • Reserveringsprocedure

   

  Nadat u de totale verblijfsprijs heeft weergegeven, de gewenste kamer heeft geselecteerd en op de knop "doorgaan naar boeking" heeft geklikt, komt u op een overzichtspagina. Je hebt nog niets geboekt! Op de overzichtspagina tonen wij u nog eens in detail uw selectie.

  Dit omvat de check-in, check-out dag en tijd, de kamercategorie, het aantal reizigers en de totale verblijfsprijs voor alle reizigers. Als het om een speciale prijs gaat, wordt u daar hier nogmaals op gewezen en worden de aparte reserveringsgegevens weergegeven. Bovendien ziet u welke diensten inbegrepen zijn en welk soort catering bij de prijs van het verblijf is inbegrepen. Ook de annuleringsvoorwaarden, prijsinformatie, hotelbeleid en andere belangrijke informatie staan vermeld.

  Coupon code

  Indien u van ons een tegoedboncode heeft ontvangen, kunt u deze op de pagina in het vakje tegoedboncode invoeren en inwisselen. Het bedrag wordt direct van de totale prijs van het verblijf afgetrokken en in rekening gebracht, mits de code geldig is.

  Persoonlijke gegevens

  Als u de gegevens hebt gecontroleerd en alles met uw wensen overeenstemt, vult u de velden met uw persoonlijke gegevens volledig in. Wij verzamelen alleen gegevens die nodig zijn voor de facturering en die door de hotels worden gevraagd bij het maken van een reservering.

  Uiteraard zullen wij uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. In ons reglement inzake gegevensbescherming leggen wij uit welke gegevens wij aan de hotels doorgeven en hoe wij uw persoonsgegevens verwerken.

  Ten slotte moet u onze algemene voorwaarden accepteren en bevestigen dat u de annuleringsvoorwaarden, het hotelbeleid en het privacybeleid hebt gelezen en dat u akkoord gaat met de opslag van uw gegevens.

  Reservatie

  Om de reservering te voltooien, klikt u op de knop Boek nu tegen betaling In geval van een geslaagde transmissie wordt u doorgestuurd naar een pagina die bevestigt dat wij uw reservering hebben ontvangen. U ontvangt dan binnen de volgende 10 minuten een bevestigingsmail van ons. Deze e-mail zal alle informatie bevatten die u op onze website hebt ingevoerd. Let op: de ontvangstbevestiging is nog geen boekingsbevestiging. Pas na ontvangst van de factuur (boekingsbevestiging) en na betaling ontvangt u uw hotelvoucher. Wij sturen u de factuur onmiddellijk na bevestiging van uw verblijf door het hotel.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (1)

 • Hotels op aanvraag

   

  Als er geen prijzen beschikbaar zijn voor de door u gevraagde reistijd, ziet u geen prijs maar een verzoekknop. Als u op de knop klikt, komt u bij ons aanvraagformulier, waar u uw verzoek kunt indienen. Wij zullen de prijs en beschikbaarheid controleren en u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte doen toekomen.

  Was het antwoord nuttig?  (3Nee (0)

 • Luchthaven transfer

   

  Er zijn drie verschillende luchthaventransfers:

  1.) Luchthaventransfer georganiseerd door het hotel (gratis of tegen betaling ter plaatse of bij reservering)
  2.) Luchthaven Shuttle Service (goedkoopste optie, geen directe hotel transfer, je moet rekening houden met verschillende tussenstops.)
  3.) Privé luchthaventransfer (Luchthaven-Hotel-Luchthaven), rechtstreekse transfer, zonder tussenstops, van de luchthaven naar het hotel en weer terug op de dag van vertrek.

  Informatie over luchthaventransfers vindt u op de desbetreffende hotelpagina.

  Uw vluchtgegevens

  Let op: Wij kunnen geen luchthaventransfers voor u regelen als u ons niet uw exacte vluchtgegevens doorgeeft.

  Een luchthaventransfer die u naar behoren werd aangeboden, maar waarvan u geen gebruik maakt, kan niet worden terugbetaald.

  Meer informatie over luchthaventransfers vindt u hier.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (1)

 • Uw gewenste kamer in het hotel

   

  Wij geven uw kameraanvraag graag door aan het hotel, maar zonder garantie. Als de gewenste kamer vrij is, zullen zij graag aan uw verzoek voldoen.

  Als u een specifiek kamernummer gegarandeerd wilt hebben, zijn hier kosten aan verbonden. De prijs is te vinden in de tabel met kosten.

  Was het antwoord nuttig?  (0Nee (0)

 • Vergoedingen en kosten

   

  Wij rekenen geen verwerkingskosten voor reserveringen van hotels uit ons programma.

  Voor sommige diensten brengen wij kosten in rekening. Raadpleeg de Kosten om te weten te komen welke diensten dit zijn en wat het bedrag van de vergoedingen is.

  Was het antwoord nuttig?  (0Nee (0)

 • Foto's en afmetingen

   

  Let op: de uitrusting en het ontwerp van de geboekte kamer kunnen verschillen van de getoonde afbeelding. Wij streven ernaar onze klanten authentieke beelden te leveren. Maar deze foto's zijn alleen om te bekijken. Wij gebruiken decoratieve foto's indien geen fotomateriaal door het hotel wordt verstrekt. Deze foto's zijn duidelijk gemarkeerd.

  Kamerafmetingen
  Wij ontvangen de informatie over de kamergroottes van de hotels. Deze zijn altijd bij benadering. Tenzij anders vermeld, omvatten de afmetingen altijd alle ruimten die voor de gast in de kamer toegankelijk zijn. Informatie over afstanden heeft altijd betrekking op de kortste weg.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (0)

 • Hotel / klantbeoordelingen

   

  Alle klanten ontvangen van ons een e-mail na afloop van hun hotelverblijf, met het verzoek het vakantiehotel te beoordelen. In deze e-mail vindt u een link die u naar de pagina met de hotelbeoordeling brengt.

  Wij vragen u om het hotelbeoordelingsformulier volledig in te vullen. Alle velden zijn verplicht en als zodanig gemarkeerd met een *. Nadat u het formulier hebt opgeslagen, ontvangt u van ons een bevestigingse-mail dat wij uw bonuspunten op uw klantenrekening hebben bijgeschreven. Als u de bonuspunten wilt innen, laat het ons dan weten. Anders brengen wij de bonuspunten automatisch in mindering op de prijs van uw verblijf bij uw volgende boeking. Meer informatie over de bonuspunten vindt u hier.

  Berekening van de hotelrating
  Wij bepalen uw waardering aan de hand van 5 gedetailleerde beoordelingen: Service, kamer, eten, netheid en algehele indruk. Voor elk van deze gedetailleerde beoordelingen kunt u 1 tot 5 sterren toekennen. Wij bepalen de gemiddelde waardering van uw verblijf in uw vakantiehotel aan de hand van de door u verstrekte informatie. Wij publiceren de gedetailleerde beoordelingen en de gemiddelde beoordeling op onze website, samen met uw beoordeling. Uit alle ingediende gemiddelde beoordelingen bepalen wij de hotelbeoordeling, die wij u tonen op de hotelpagina, de beoordelingspagina's en de voorbeeldpagina.

  Wij geven sterren in de beoordelingen weer als hele sterren (naar boven of naar beneden afgerond). Hieronder, onder "Rating", laten wij u precies zien hoe hoog de gemiddelde waarde van alle ratings is.

  Was het antwoord nuttig?  (1Nee (0)