Headerimage: Paar in het zwembad kijkend naar de zee
F.A.QHotel reserveringen
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

F.A.Q.

Vragen en antwoorden over uw hotelreserveringen

 • Minimum verblijf

   

  Voor alle hotelaanbiedingen geldt een minimumverblijfsduur. Wanneer u de reisperiode selecteert, wordt er al rekening mee gehouden in de kalender, het overeenkomstige aantal dagen is inactief. U kunt altijd alleen de eerste beschikbare vertrekdag in de kalender kiezen, volgens het door het hotel aangegeven minimumverblijf.

  Op verzoek en afhankelijk van de beschikbaarheid, kunnen wij het hotel om een andere minimum verblijfsduur vragen. Houdt u er rekening mee dat dit kan (niet moet) leiden tot een toeslag op de kamerprijs.

  Was het antwoord nuttig?  (6Nee (4)

 • Cut-Off

   

  Cut Off zijn de dagen die het hotel of wij nodig hebben om een goed boekingsproces te garanderen. In de regel is dat 1 tot 4 dagen voor vertrek. Deze dagen zijn al in de kalender opgenomen op het moment van aankomst en kunnen niet worden geselecteerd.

  Op verzoek en afhankelijk van de beschikbaarheid, kunnen we met het hotel een vroegere aankomstdag afspreken. Neem contact met ons op.

  Was het antwoord nuttig?  (2Nee (3)

 • Early Check-Out

   

  Indien u het hotel om persoonlijke redenen vóór de geboekte vertrekdatum verlaat (vervroegde uitcheck), kan de niet gebruikte verblijfsduur niet worden terugbetaald.

  Was het antwoord nuttig?  (3Nee (4)

 • Late Check-in

   

  Als u laat in het hotel aankomt, is uw kamer gegarandeerd. De niet gebruikte verblijfstijd kan echter niet worden terugbetaald. Dit geldt ook als uw vlucht vertraagd of geannuleerd is.

  Was het antwoord nuttig?  (4Nee (3)