image description
BedrijfVind hier meer over ons
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Ons bedrijf

Aphrodite Travel, het merk voor uw levensstijl

Hoe het allemaal begon

Aphrodite Travel werd in april 2004 opgericht als een online reisbureau voor naturisten- en lifestyle reizen in Berlijn.
Reeds in 2006 vond in heel Europa de marketing plaats van de doelgroepgerichte reisportefeuille.
In april 2021 vieren we ons 17-jarig bestaan. Vandaag de dag is Aphrodite Travel een merk van BlueFields GmbH.

Niets zal ooit nog hetzelfde zijn ...

Ik denk dat iedereen het daarover eens is. Wij hebben besloten om na het rampjaar 2020 vanaf 2021 een andere weg in te slaan.
Wij herdefiniëren lifestyle. De eerste stap voor ons was het creëren van een nieuwe bedrijfsidentiteit: dit omvatte een nieuw logo, een nieuwe slogan en een volledig nieuwe website die ons de komende jaren zal vergezellen.

Onze slogan: Reizen met een persoonlijke Touch.

Wij zijn een klein maar zeer gemotiveerd bedrijf dat gespecialiseerd is in hotels en cruises voor hun levensstijl.
Onze klanten zijn onze hoogste prioriteit, daarom is het ons doel om alleen de beste en meest trendy hotels en cruises aan te bieden, hiervoor staan wij met passie en uitstekende service tot uw beschikking.
Tevreden klanten over de hele wereld motiveren ons elke dag en wij zijn blij dat wij deel mogen uitmaken van deze industrie.

Dit is hoe we het Spel veranderen!

We breiden ons aanbod uit met een andere levensstijl, Adults Only Hotels.
Volwassen hotels, vakanties zonder kinderen, een levensstijl die steeds meer mensen in Duitsland volgen. Zo zouden de Hyatt Resorts en Hilton Hotels al kunnen winnen als nieuwe partners. Wij werken sinds 2005 samen met Karisma Hotels voor het Hidden Beach Resort en de El Dorado Seaside Suites. Vanaf 2021 nemen wij alle Karisma Hotels op in ons programma, waarvan het aanbod uitsluitend gericht is op volwassenen. Bovendien zijn we al in gesprek met andere hotels op andere bestemmingen. Wat vooral opwindend is, is dat wij werken aan nog meer exclusieve lifestyle-aanbiedingen die binnenkort bij ons te boeken zullen zijn.