Cruise Desire Cruises voor volwassen koppels van 21 jaar en ouder
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Onnavolgbare stijl en comfort

Desire Cruises Rome - Barcelona

Afbeelding: Een koppel in de whirlpool

Desire Cruises Rome - Barcelona wordt de eerste cruise aan boord van het luxueuze Oceania-schip Sirena. Oceania Sirena's ruime hutten en openbare ruimtes zijn in 2019 volledig gerenoveerd met een fris kleurenpalet van zachte zee- en luchttinten.

Dit cruiseschip biedt de beste keuken op zee en serveert gastronomische dineerervaringen in vijf verschillende voortreffelijke restaurants. Naast dineren zijn het Prestige drankenpakket en 24-uurs roomservice inbegrepen.

Gasten kunnen in alle restaurants vrij hun plaats kiezen zonder extra kosten, er zijn geen vaste tafeltijden. Frisdranken, mineraalwater, cappuccino, espresso, thee en sappen zijn gratis en onbeperkt beschikbaar voor gasten.

U bent vrij om te genieten van aangewezen gebieden zoals het zwembad en zonnedek zonder kleding optioneel (naturist), een speelkamer voor koppels, verkwikkende activiteiten overdag en thema-zwembadfeesten, workshops, thema-avonden, provocerende shows, internationale dj's en nog veel meer.

De volgende diensten zijn inbegrepen in uw boeking

Oceania Sirena, reisroute van Desire Cruises Rome - Napels - Tarormina - Valleta - Palma de Mallorca - Valencia - Barcelona

Een luxe huis aan zee

13.05.2025 t/m 20.05.2025, Rome, Italië

In de haven van Civitavecchia, aan de poorten van Rome, begint dit verhaal. Onderweg stop je in de Siciliaanse stad Taormina, in Valletta, Malta, en aan de Spaanse kust van Palma de Mallorca, Valencia en het prachtige Barcelona, waar de reis eindigt.

vanaf 894,00 € / per nacht
Binnen cabine / alles inclusief
Afbeelding: Colosseum Amfitheater in Rome
Routebeschrijving · Dag 1

Rome, Italië

13.05.2025 · Check In · Vertrek 17.00 uur

Rome is zonder twijfel een van de mooiste, fascinerendste en meest fotogenieke steden ter wereld. Elk jaar komen miljoenen toeristen van over de hele wereld om de schatten en meesterwerken van de Romeinse kunst en architectuur te bewonderen. De pleinen van Rome zijn een van de belangrijkste attracties van de Italiaanse hoofdstad, misschien wel "de kern" van de stad zelf.

Hier gaan modern en oud, verleden en heden hand in hand. Rome kun je het beste bezoeken in april, mei en eind september tot oktober, omdat de hitte van de zomer de stad bijna ondraaglijk maakt.

De cruiseterminal in Rome ligt in de industriële haven van Civitavecchia, op ongeveer 80 km van Rome. Taxi's en shuttlebussen zijn beschikbaar voor gasten bij de pier. Wie in Civitavecchia verblijft, kan de stad, de waterkant, vele bezienswaardigheden en prachtige stranden ontdekken. De goedkoopste manier om naar Rome te reizen is met de regionale trein (vanaf €12 per ticket).

Afbeelding: De kust van Napels vanuit vogelperspectief
Routebeschrijving · Dag 2

Napels, Italië

14.05.2025 · Aankomst 8 uur · Vertrek 8 uur

Napels is een historische stad in Zuid-Italië en de hoofdstad van de regio Campanië. Het ligt aan de westkust van Italië aan de Golf van Napels. Ondanks de economische problemen van de afgelopen decennia blijft Napels een belangrijk economisch centrum van Italië, vooral op het gebied van handel, toerisme en landbouw.

De Amalfikust, de eilanden Capri en Ischia en de archeologische vindplaatsen Pompeii en Herculaneum liggen allemaal dicht bij Napels, waardoor het een populaire uitvalsbasis is voor toeristen die de regio bezoeken. Het historische centrum van Napels werd in 1995 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege de belangrijke monumenten en architectonische werken. De stad is rijk aan musea, kerken, paleizen en andere historische bezienswaardigheden.

Napels staat wereldwijd bekend als de bakermat van de pizza, en de beste pizza van de stad vind je bij L'Antica Pizzeria Da Michele. Napels is een levendige en diverse stad die bekend staat om haar sfeer, geschiedenis en culturele bijdrage aan de wereld. Het is een stad van contrasten, waar rijkdom en armoede vaak naast elkaar bestaan, maar het blijft een onvergetelijke plek voor degenen die de stad bezoeken.

Afbeelding: Uitzicht op de Etna vanuit Taormina
Routebeschrijving · Dag 3

Taormina, Italië

15.05.2025 · Aankomst ?

Taormina is een charmant stadje aan de oostkust van Sicilië in Italië. De stad ligt op een heuvel en biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Etna. Taormina staat bekend om de goed bewaarde ruïnes van het oude Griekse theater, dat regelmatig wordt gebruikt voor culturele evenementen. De stad zelf is rijk aan historische architectuur en charmante steegjes met kleurrijke huizen, winkels en restaurants. Taormina trekt bezoekers van over de hele wereld, die komen genieten van de prachtige stranden, het rijke culturele erfgoed en de ontspannen sfeer.

De cruisehaven van Taormina staat ook bekend als de haven van Giardini-Naxos, omdat hij dicht bij deze kustplaats ligt. De haven van Taormina biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en de Tyrreense Zee. Populaire bezienswaardigheden in Taormina zijn onder andere het Griekse theater, het Giardini Publici Park en de kathedraal van Taormina. De haven biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor je de omgeving gemakkelijk op eigen gelegenheid kunt verkennen.

Afbeelding: Luchtfoto van de stad Valletta in Malta
Routebeschrijving · Dag 4

Valleta, Malta

16.05.2025 · Vertrek ?

Valletta, de hoofdstad van Malta, is een fascinerende stad met een rijke geschiedenis en prachtige architectuur. De stad werd in de 16e eeuw gesticht door de Ridders van de Orde van Sint Jan en is rijk aan historische monumenten en gebouwen.

De stad Valletta ligt op een schiereiland en wordt omringd door een indrukwekkend fort, dat wordt begrensd door de kliffen van de zee. De cruisehaven van Valletta, Grand Harbour genaamd, is een van de grootste en belangrijkste in het Middellandse Zeegebied. Het biedt een spectaculaire omgeving met uitzicht op de stadsmuren en historische forten. De oude binnenstad van Valletta is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Het betovert bezoekers met zijn smalle straatjes en charmante pleinen.

Valletta staat ook bekend om zijn unieke mix van historische en moderne architectuur. Naast de architectuur biedt Valletta een levendige sfeer met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés. De stad is een populaire winkelbestemming en biedt een breed scala aan lokale producten en handwerk.

Afbeelding: omgewoelde zee van een cruiseschip
Routebeschrijving · Dag 5

Op zee

17.05.2025 · op zee

Vandaag wacht je een prachtige dag op zee op weg naar een andere fascinerende bestemming. Leun achterover, ontspan en laat je betoveren door de schoonheid van de Middellandse Zee.

Terwijl u geniet van uw koffie of thee in de ochtend, wordt u verwend met tal van activiteiten aan boord. Overdag zorgen getalenteerde entertainers ervoor dat u zich vermaakt. Als je van de zon en warme temperaturen houdt, kun je ontspannen bij het zwembad en een verfrissende duik nemen. Het zonnedek biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op zee.

Natuurlijk wordt er ook aan je fysieke welzijn gedacht. De eersteklas restaurants bieden een ruime keuze aan culinaire hoogstandjes van over de hele wereld.

Afbeelding: idyllisch kustlijn van mallorca
Routebeschrijving · Dag 6

Palma de Mallorca, Spanje

18.05.2025 · Aankomst 8 uur · Vertrek 8 uur

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca in de Balearen. De stad staat bekend om zijn indrukwekkende architectuur, variërend van historische gebouwen tot moderne constructies. Het middelpunt van Palma de Mallorca is de imposante kathedraal La Seu, die majestueus aan de haven ligt en een adembenemend schouwspel biedt.

De smalle straatjes van de oude stad nodigen uit tot slenteren en zijn bezaaid met charmante winkeltjes, restaurants en cafés. De promenade Paseo Marítimo biedt een prachtig uitzicht op de haven en is een populaire plek om van de zonsondergang te genieten. Naast de culturele bezienswaardigheden biedt Palma de Mallorca ook een levendige sfeer met een verscheidenheid aan evenementen, festivals en een bruisend nachtleven. Het is zeker een plek die voor elk wat wils heeft, of het nu cultuur, geschiedenis, ontspanning of vermaak is.

Afbeelding: Playa Los Olivos in Cullera, Valencia
Routebeschrijving · Dag 7

Valencia, Spanje

19.05.2025 · Aankomst 8 uur · Vertrek 8 uur

De straten van Valencia bieden veel mogelijkheden om te slenteren en te winkelen. Winkels verkopen zowel traditionele producten als de nieuwste ontwerpen van modehuizen. Bezoek voor sieraden en mode de straat Colón en omgeving. Handwerk en antiek vind je in Ciutat Vella.

De moderne cruiseterminal Moll de Ponent ligt op ongeveer 6 km van de oude stad en op ongeveer 3 km van de Stad van Kunst en Wetenschap. Bij de uitgang van de haven rijden pendelbussen naar de oude binnenstad en de Stad van de Wetenschap. Een ticket kost vanaf 2 euro per persoon. Een taxirit kost vanaf 15 euro. Er is ook een toeristeninformatiekantoor bij de terminal waar je kaartjes en kortingen voor pendelbussen, musea, winkels en restaurants kunt krijgen.

Afbeelding: Guell Park in Barcelona
Routebeschrijving · Dag 8

Barcelona, Spanje

20.05.2025 Check out 7:00 uur

Barcelona is een bruisende metropool met een groot cultureel aanbod. Kom ten minste een dag van tevoren aan in Barcelona, want Barcelona heeft veel te bieden en te ontdekken. Als je nog meer te weten wilt komen over Barcelona, raden we je aan de geweldige website van Barcelona.de te bezoeken. Hier vind je alles wat je moet weten over Barcelona.

Van de luchthaven van Barcelona (BCN) naar de cruisehaven is het ongeveer 15 km (ongeveer 25 minuten) La Rambla, de beroemde promenade in het centrum van Barcelona, ligt vlak bij de haven.

De haven heeft in totaal 9 terminals, waarvan 7 voor cruiseschepen. Vanaf de luchthaven is de haven met de taxi in ongeveer 30 minuten te bereiken en kost vanaf 40 euro enkele reis. De haven is aangepast aan toeristen met een handicap en rolstoelgebruikers.

Je schip: Oceania Sirena (Norwegian Cruise Line)

Het toppunt van perfectie

.

De Oceania Sirena staat geregistreerd op de Marshalleilanden en is gebouwd door Chantiers de l'Atlantique (Saint-Nazaire, STX France) in Frankrijk. Aan boord zorgen 400 internationale staf- en bemanningsleden voor het welzijn van de 670 passagiers. Het 30.277 brutoton grote schip heeft een kruissnelheid van 18 knopen, een lengte van 180,96 en een breedte van 25,45 meter. De laatste renovatie vond plaats in 2019.

Luxe cruiseschip Oceania Sirena op zee
  • 329 hutten en suites in 8 categorieën
  • 24-uurs hutdienst
  • Vijf gastronomische restaurants inbegrepen
  • Vijf bars en lounges
  • Elf dekken
  • Zwembad en twee jacuzzi's
  • Boutiques
  • Toneelvoorstellingen
  • Bibliotheek
  • Casino ($)
  • Fitnesscentrum
  • Textiel & naaktruimtes aan boord
  • Play Lounge
  • Provocatief avondentertainment
  • Spa, kapsalon ($)
  • Medische ruimte ($)
  • Wi-Fi gratis
  • 24-uurs internetcentrum Oceania@Sea ($)
  • Geleide excursies aan wal ($)
  • Sportdek met golf 18-holes putting greens
  • Het schip is gedeeltelijk drempelvrij
Je vaart met de besten!

En wij bieden u de beste Service ...

  • Exquisite lekkernijen

    Een exclusieve lokale en culinaire ervaring.

  • Verleidelijk vermaak

    Sexy thema-avonden, zwembadfeesten, animatie en wedstrijden.

  • Details reservering

    Alles wat u moet weten om uw cruise te boeken in één oogopslag.

  • Hoogtepunten der Cruise

    De belangrijkste punten van deze Cruise in een oogopslag.