image description
Aphrodite NewsHedonism 2 Resort Wijziging om welke reden dan ook Ontheffing
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: kliffen bij Ricks Café in Negril
Nieuws
Hedonism 2 Resort Wijziging om welke reden dan ook Ontheffing

Wijziging reservering om welke reden dan ook

Het hotelmanagement biedt zijn klanten een verblijfsvrijstelling voor 55 USD per persoon voor wijzigingen in de hotelreservering om welke reden dan ook. Dit geeft de mogelijkheid om zijn bevestigde verblijf te wijzigen naar een latere datum zonder enige reden en zonder enige kosten. Hiermee is het mogelijk om te annuleren of te wijzigen om welke reden dan ook tot de dag van aankomst.

Deze vrijstelling van verblijf om welke reden dan ook is NIET van toepassing op vluchten, verloren bagage, reisonderbrekingen of optionele activiteiten zoals excursies, spa/salonservices, verwerkingskosten voor trouwvergunningen en extra's.
Het afzien van verblijf om welke reden dan ook is niet restitueerbaar en dekt alleen de kosten van uw hotelverblijf.

De vrijstelling van verblijf om welke reden dan ook kan niet worden gekocht nadat de definitieve betaling voor uw reis is verricht.

Het voordeel van de Wijziging om welke reden dan ook wordt aangeboden door Hedonism II en is geen verzekeringsvoordeel.

We raden u TEN STERKSTE aan een reisannuleringsverzekering af te sluiten als uw boeking ook vluchten omvat.

Belangrijke opmerking: De verblijfsvrijstelling om welke reden dan ook houdt geen terugbetaling in, maar geeft u de mogelijkheid het verblijf kosteloos te wijzigen. Als het verblijf al is betaald, kan het tegoed worden overgeboekt naar een toekomstige verblijfsdatum tot één jaar na de oorspronkelijke verblijfsdatum. Als u niet binnen een jaar kunt reizen, verliest u elke aanspraak op uw reeds betaalde hotelverblijf. Het is slechts één keer mogelijk om het verblijf te wijzigen.

Belangrijke mededeling:Met ingang van 1 maart 2022 hoeven alle bezoekers aan Jamaica niet langer het reisvergunningsformulier in te vullen. Een negatieve antigeen- of PCR-test die op het moment van binnenkomst niet ouder is dan 72 uur, is nog wel vereist.