image description
Aphrodite NieuwsKundenzufriedenheit steht bei uns an erster Stelle
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Vijf gouden sterren
Nieuws
  • Auteur Aphrodite
  • 05.06.2023 · Leestijd 3 minuten
Klanttevredenheid is onze topprioriteit

Klanttevredenheid beoordeeld met 5 sterren

Uitstekende klantenservice is vanaf het begin een belangrijke factor voor ons geweest. Klanttevredenheid is onze eerste prioriteit en we zijn er trots op dat we een uitstekende klantenservice bieden voor, tijdens en na je vakantie. Dit wordt ook weerspiegeld in de positieve klantbeoordelingen op Google en Facebook. Met trotse 5 sterren beoordelen onze klanten ons voor onze eersteklas service en onze individuele zorg.

Al voor je vakantie zijn we er om je te helpen een reis op maat te maken die bij je past. Ons deskundige team is gespecialiseerd in het begrijpen van uw wensen en behoeften en helpt u bij het plannen van de perfecte vakantie. Of het nu gaat om een romantisch uitje voor twee, een onderbreking van het dagelijks leven of een heel bijzondere vakantie, wij hebben de knowhow om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

Tijdens je vakantie staan we altijd voor je klaar en zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden, je aanbevelingen te geven en eventuele problemen op te lossen. We weten dat vakantie een speciale tijd is en we willen dat u er elke minuut van geniet.

We houden niet op als uw vakantie voorbij is. We willen ervoor zorgen dat uw ervaring positief is, zelfs nadat u bent vertrokken. Als je vragen hebt, meer informatie wilt of ons feedback wilt geven, zijn we er om je te helpen. Ons klantenserviceteam is gespecialiseerd in het behandelen van je problemen en het bieden van de best mogelijke service.

We weten dat er veel manieren zijn om je vakantie te boeken. Maar wij geloven dat onze uitstekende klantenservice ons onderscheidt van andere bedrijven. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent. Onze 5-sterren beoordelingen op Google en Facebook spreken voor zich en laten zien dat we onze klanten altijd op de eerste plaats zetten.

We zijn bijzonder gesteld op vaste klanten

Ons doel is om onze reputatie als gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige, op maat gemaakte vakantie-ervaringen hoog te houden en onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden door in te spelen op hun individuele behoeften en voorkeuren. Als vaste klant van Aphrodite Travel geniet je van voordelen die niet worden aangeboden door dienstverleners (hotels of cruises). Dit zijn bijvoorbeeld gratis luchthaventransfers, serviceaanbiedingen, laat uitchecken of vroeg inchecken, reservering van je gewenste kamer of hut en gratis optieboekingen voor hotel en vlucht.

VIP-klanten

VIP-klanten genieten van een speciale service bij Aphrodite Travel. Je hebt de mogelijkheid om je hotel onder een pseudoniem te boeken. (Niet beschikbaar bij alle hotels). Bovendien organiseren we je aankomst en vertrek van en naar het hotel met een privévliegtuig of helikopter (afhankelijk van beschikbaarheid). Je profiteert van alle voordelen van een vaste klant en krijgt daarnaast privileges die je alleen bij Aphrodite Travel kunt krijgen.

Dus als je op zoek bent naar een bedrijf met een uitstekende klantenservice, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons je helpen je perfecte vakantie te plannen en ervaar zelf onze uitstekende klantenservice. We kijken uit naar uw komst.

Blijf gezond
Uw Aphrodite Travel Team.