image description
Aphrodite NieuwsTemptation Miches Resort & Temptation Grand Miches Resort
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Vogelperspectief van beide resorts
Nieuws
Oktober 2022

Twee geweldige resorts om volgend jaar naar uit te kijken!

In oktober 2022 wordt het nieuwe lifestyle resort Temptation Grand Miches Resort geopend en een nieuw Adults Only Temptation Miches Resort zal openen in de Dominicaanse Republiek.

Original Group is een Mexicaans familiebedrijf, opgericht in 1974, dat zich internationaal heeft gevestigd in de hotelsector, de cruise-industrie, vakantieclubs (timeshare) en onroerend goed. Onder de bestaande resorts zijn Temptation Cancun Resort, Desire Riviera Maya Resort en Desire Riviera Maya Pearl Resort en Desire Mansion in Mexico, Yucatan.

In 2017 is Original Group succesvol van start gegaan in de cruisesector met Caribische en Europa cruises voor volwassenen met Temptation Caribbean Cruise en voor alleen koppels met Desire Cruises.

Afbeelding: Zwembad

Temptation Miches Resort

Een resort voor vrijgevochten reizigers (21+) die op zoek zijn naar een authentieke, op volwassenen gerichte vakantie. Trendy speelzones voor volwassenen, inclusief met aangewezen topless aangewezen topless gebieden, bieden een sexy, leuk concept voor open-minded gasten die zich vrij en ongeremd willen voelen.

Unieke feesten en een persoonlijk tintje zorgen dag en nacht voor een leuke en sexy sfeer die aanmoedigt tot het maken van nieuwe vrienden.

Afbeelding: Zwembad en buitenruimte met palmbomen en meer

Temptation Grand Miches Resort

Door de groeiende vraag naar unieke ervaringen voor koppels, is Temptation Grand Miches Resort ontstaan. Verbreed hun sensuele horizon in een luxueuze 5 sterren verleidelijke atmosfeer.

Genesteld in een paradijselijke, ongerepte omgeving in Miches, Dominicaanse Republiek, biedt het Temptation Grand Miches Resort exclusieve VIP-diensten en andere voorzieningen.

Onder hen, natuurgebieden met een uniek en respectvol gevoel van vrijheid, een luxe all-inclusive programma, entertainment voor volwassenen met provocerende thema-avonden, gewaagde activiteiten en opwindende zwembadfeesten, die een unieke en originele vakantie beloven voor koppels van 21 jaar en ouder.

Opening op 01 oktober 2022, nu te boeken met aantrekkelijke kortingen.