image description
Aphrodite News
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Afbeelding met het opschrift Doelgroep
Nieuws
  • Auteur Aphrodite
  • 04.04.2023 · Leestijd 1 minuten
Onze doelgroepgerichtheid is erg belangrijk voor ons

Doelgroepgerichtheid

Geachte klanten,

De wereld van vandaag wordt gekenmerkt door snelle technologische vooruitgang, een groeiend bewustzijn van duurzaamheid en de noodzaak om in te spelen op de veranderende behoeften van klanten. Ook wij moeten onze producten en diensten aanpassen aan de huidige eisen en trends in een steeds veranderende wereld.

Gezien de huidige situatie willen we het vandaag hebben over onze doelgroepgerichtheid. Een strategie die we al volgen sinds de oprichting van ons bedrijf in 2004. Onze doelgroepgerichtheid is erg belangrijk voor ons en we willen ervoor zorgen dat elke gast zijn vakantie doorbrengt in een hotel dat bij hem past.

Wij bieden geselecteerde hotels en cruises voor verschillende doelgroepen, waaronder hotels met een erotische sfeer, nudistenhotels, adults only hotels en cruises voor koppels en singles. Dit jaar hebben we een nieuw merk opgericht: My Maldives, een reisportaal dat de mooiste hotels op de Malediven aanbiedt.

Houd er rekening mee dat we onze doelgroepspecifieke aanbiedingen niet mengen om ervoor te zorgen dat elke gast de omgeving en sfeer vindt die bij hem of haar past. Het mengen van doelgroepen kan leiden tot teleurstelling en ontevredenheid bij gasten die een specifieke sfeer of ervaring verwachten. Ontevreden gasten kunnen negatieve recensies achterlaten en andere potentiële gasten afschrikken, wat op de lange termijn een negatief effect zou hebben op ons bedrijf.

Door doelgroepen strikt te scheiden en voor elke gast de juiste hotels en cruises aan te bieden, willen we ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke vakantie heeft en tevreden is over onze service.

Ons doel is om onze reputatie te behouden als een gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige, op maat gemaakte vakantie-ervaringen en om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden door tegemoet te komen aan hun individuele behoeften en voorkeuren. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche zijn we er trots op dat we de behoeften van onze gasten kennen en in staat zijn om het juiste hotel voor hen aan te bevelen.

Wij hopen dat u onze inspanningen waardeert en kijken ernaar uit om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen die perfect is afgestemd op uw behoeften, volgens het motto: vakantie die bij mij past ...!

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Uw Aphrodite Travel Team.