image description
Aphrodite News
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Gelukkige vrouw die op kantoor werkt
Nieuws
  • Auteur Aphrodite
  • 04.04.2023 · Leestijd 1 minuten
Wij willen een beter evenwicht tussen werk en privéleven

4 daagse werkweek en nieuwe openingstijden

Beste klanten,

wij willen u graag informeren dat wij vanaf 14 april 2023 ons kantoor op vrijdag zullen sluiten en zullen overschakelen op een 4-daagse werkweek. Wij willen u echter verzekeren dat wij er alles aan zullen blijven doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We begrijpen dat het veranderen van onze uren ook gevolgen kan hebben voor uw agenda. Daarom hebben we besloten dat er een medewerker ter plaatse zal zijn om ervoor te zorgen dat er op vrijdag aan uw behoeften kan worden voldaan. Neem vooraf contact met ons op om dit te regelen.

Daarnaast zullen we een nood-hotline beschikbaar stellen waar u ons te allen tijde kunt bereiken in geval van dringende problemen. Wij zullen ervoor zorgen dat alle belangrijke vragen en problemen snel worden behandeld.

Wij willen u verzekeren dat wij zullen werken aan de verbetering van onze werkomgeving, zodat onze werknemers een beter evenwicht tussen werk en privéleven kunnen bereiken. Wij geloven dat dit op de lange termijn ook zal bijdragen aan een betere dienstverlening aan u.

Als onderdeel van deze verandering zullen wij onze kantooruren van maandag tot en met donderdag verlengen van 8.00 tot 19.00 uur. Wij danken u voor uw begrip en steun tijdens deze verandering.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Uw Aphrodite Travel Team.