image description
Aphrodite’s MagazinThe Eden - nieuw hotelcomplex bij Desire Riviera Maya Resort
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Nieuwe ingang hotel vanaf februari 2024
Nieuws
  • Autor Aphrodite
  • 15.06.2023 · Leestijd 3 minuten
Nieuw hotelcomplex bij Desire Riviera Maya Resort

The Eden is open vanaf 5 februari 2024

In 2003 werd het Desire Riviera Maya Resort geopend met een nieuw concept voor de Riviera Maya. Nu, na 20 jaar ervaring, is het tijd voor verandering.

Met The Eden, een nieuw hotelcomplex, met nieuwe hotspots en ongelooflijke functies om u te verrukken, is het entertainmentaanbod naar een nieuw niveau getild. Geïnspireerd door de elegantie van vrouwelijke sensualiteit en de erotiek, intimiteit en vertrouwdheid tussen koppels, belooft dit moderne Caribische paradijs op aarde verleidelijke en plezierige ervaringen. Het moderne en exclusieve ontwerp van The Eden neemt u mee naar een wereld van exclusiviteit en fantasie.

Het Desire Riviera Maya Resort heeft altijd grenzen verlegd als het ging om kleding optioneel, met of zonder. Met zijn perfecte locatie is het nieuwe zwembad en de swim-up bar nog groter om nog meer koppels te ontvangen - zowel in als uit het water - voor nog meer plezier in een sensuele en bevrijdende omgeving.

Afbeelding: New Lobby BarNew Lobby Bar

Nieuwe ingang, nieuwe lobbybar

Het ontwerp van de nieuwe entreehal zal indruk op u maken bij aankomst in Desire Riviera Maya Resort. De nieuwe lobby is een artistiek meesterwerk, dat u en uw partner onmiddellijk zal betoveren en de toon zal zetten voor uw sensuele rendez-vous als toegangspoort tot het resort.

De sensuele en gezellige lobbybar in loungestijl is een hoogtepunt van The Eden. Het charmante ontwerp met gedempte verlichting en warme kleuren creëert een dromerige ruimte waar u overdag of 's avonds kunt genieten van cocktails.

Bild: Jacuzzi Rooftop BarJacuzzi Rooftop Bar

Nieuwe Mélange Bar, nieuwe Jacuzzi Lounge

Nieuwe entree, nieuwe lofMélange is sinds de eerste dag het hart van het resort. Het moderne design, de chique inrichting, de betoverende muziek en de glamoureuze sfeer nodigen uit om te blijven hangen. Of het nu overdag of 's avonds cocktails zijn, of een pizza van de nieuwe Pizza Bar, het verleidelijke panorama is moeilijk te overtreffen.

Stel je voor dat je het allemaal kunt zien vanaf het gloednieuwe dakterras met jacuzzi lounge en bar. Deze bruisende hotspot biedt een onvergetelijke ervaring waar je gezien kunt worden terwijl je toegeeft aan de verleiding. En de centraal gelegen bar zorgt voor een ononderbroken stroom cocktails.

Foto: SpecialiteitenrestaurantSpecialiteitenrestaurant

Nieuw specialiteitenrestaurant

Geïnspireerd door de passie van Mexico en de geneugten van het leven biedt het pas geopende specialiteitenrestaurant Kahlo een verfijnde interpretatie van de klassieke Mexicaanse keuken. De chef-koks hebben de tijd genomen om een begeerlijk menu te creëren dat traditie en innovatie combineert, waardoor het specialiteitenrestaurant een moderne twist krijgt. Een geslaagde combinatie van smaken, verse ingrediënten, texturen en kruiden neemt je mee op een zintuiglijke reis door het cultureel rijke land Mexico. Het restaurant biedt ontbijt à la carte en 's avonds Mexicaanse specialiteiten.

Eros is een nieuwe ontmoetingsplaats aan het zwembad met een gezellige, ontspannen en rustieke sfeer. Hier kun je 's middags een heerlijk internationaal buffet verwachten en 's avonds exquise mediterraan-Griekse fusion specialiteiten à la carte. Met koele cocktails en leuke gesprekken kun je kiezen uit een rijk menu.

Afbeelding: Exotic Spa DeskExotic Spa Desk

Exotic Spa

Een van de meest verbazingwekkende ervaringen bij Desire Riviera Maya Resorts Eden is een bezoek aan de enorme nieuwe Exotic Spa. Deze spectaculaire en sensuele ruimte staat synoniem voor gezondheid en wellness en biedt uitzonderlijke diensten die ontspanning, verjonging, vernieuwing en revitalisering bevorderen, zodat u kunt ontsnappen aan de stress van alledag in een verleidelijke sfeer.

Deze nieuwe versie van de Exotic Spa is ideaal om te genieten van het Fantasy Menu, dat bestaat uit een vierpersoonscabine met jacuzzi, twee tweepersoonscabines met jacuzzi, een vierpersoonscabine met jacuzzi, twee tweepersoonscabines, een koude kamer, een stoombad, een sauna, een ontspanningsruimte en een schoonheidssalon.

Afbeelding: NachclubNachtclub

Nachtclub

Met de perfecte mix van exotisme en erotiek creëert deze unieke nachtclub met sensuele flair, inspirerende schemerverlichting en sensuele ritmes een sfeer die jou en je partner verder brengt dan verleiding.

Afbeelding: PlayroomSpeelkamer voor koppels

Speelkamer voor koppels

In de nieuwe speelkamer kun je je wildste fantasieën uitleven. In deze erotische speeltuin voor zielen zonder remmingen kun je andere gelijkgestemde stellen ontmoeten en je verlangens uitleven. Een ware sensuele rush van de meest opwindende soort.

De nieuwe, grotere Mystique Logo Shop biedt je een one-stop zintuiglijke winkelervaring zonder dat je de deur uit hoeft. Met alle benodigdheden die je misschien vergeten bent, plus souvenirs, strandkleding, thema-avonden, speelgoed voor volwassenen en andere stimulerende schatten, heeft de Logo Shop alles wat je nodig hebt en meer

Afbeelding: Seductive Pool View Swimp-up SuiteSeductive Pool View Swimp-up Suite

The Eden omvat 42 nieuwe suites

Met The Eden zijn er meer suites bijgekomen die je nooit meer wilt verlaten. Deze sensuele en elegante toevluchtsoorden bieden een zitkist met uitzicht op de eindeloze horizon van de Caribische Zee voor een verblijf vol verwennerij en extase.

  • 22 Beloved Suite
  • 7 Seductive Gardenview Swim-up Suite
  • 4 Seductive Pool View Swimp-up Suite
  • 6 Diamond Oceanview Suite
  • 3 Diamond Oceanview Swim-up Suite

Boek hier voor de nieuwe suites en bespaar 30% en 40% voor de reisperiode van 5 februari 2024 tot 25 december 2024.