image description
Aphrodite NieuwsBeoordelingen van klanten
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Bild: Jonge vrouw die op het strand met een kokosnoot voor een drank ontspant
Nieuws
Hotel beoordeling

Nieuw hotelbeoordelingssysteem voor onze klanten

Vandaag hebben we ons nieuwe hotelbeoordelingssysteem voor onze klanten geïnstalleerd en geactiveerd.
Merk op dat we alle oude klantenbeoordelingen hebben moeten verwijderen.

Wij zijn er niet in geslaagd de oude klantenbeoordelingen over te dragen na de installatie van een volledig nieuw hotelbeoordelingssysteem.

Dit is de reden waarom alle hotelbeoordelingen op nul staan.

Aangezien veel van de hotelbeoordelingen al een paar jaar oud waren en niet meer overeenkwamen met de omstandigheden ter plaatse van de hotels, zijn wij tot deze beslissing gekomen, om geen verdere moeite te doen om deze deels verouderde hotel ratings over te nemen.

Uiteraard behouden alle vouchers die u voor uw hotelbeoordeling ontvangt, maar nog niet hebt ingewisseld, hun geldigheid.

De nieuwe hotelbeoordelingen worden sneller gemaakt. Verder hebben we de tekstvelden onderverdeeld in "wat was positief" in uw vakantie en "wat was negatief".

Als er nog geen hotelbeoordeling is ingediend voor een hotel, zal de link op de hotelpagina inactief zijn en ziet u geen voorbeeld van de laatste drie hotelbeoordelingen. Alleen wanneer een klant het hotel heeft beoordeeld, is de link actief, wat ook te zien is aan het aantal ingediende klantbeoordelingen. Met een klik op de link komt u bij de evaluatie van het hotel. Voor meer informatie over de waardering van hotels, zie de F.A.Q.

Help andere vakantiegangers het juiste hotel te vinden en laat een beoordeling achter na uw eigen vakantie.