image description
Aphrodite NewsAphrodite hat ein neues Gesicht
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Een koppel zit aan de rand van het zwembad bij zonsondergang en kijkt naar de zee
Nieuws
Aphrodite heeft een nieuw gezicht

Welkom op onze nieuwe website

Na meer dan 10 jaar vonden we de tijd rijp om eindelijk een nieuwe website te maken voor ons merk Aphrodite Travel De pagina's die we hebben gemaakt zijn niet alleen moderner, maar ook responsive voor mobiel gebruik. De website laadt nu sneller, zelfs op mobiel of Ipad.

Er is een nieuwe slogan: Aphrodite, reizen met een persoonlijk tintje.
Samen met een nieuw innovatief logo, waar we bijzonder trots op zijn, illustreert het de persoonlijke touch van Aphrodite Travel, die we ondanks de digitalisering en verdere oriëntatie op het internet niet willen missen.

De nieuwe website is momenteel alleen in het Duits beschikbaar, aangezien de vertalingen in de andere talen nog even op zich laten wachten. U zult merken dat we afstand hebben gedaan van enkele hotelaanbiedingen. Maar in plaats daarvan hebben we geweldige nieuwe hotelaanbiedingen gekregen met een focus op Adults only Hotels, voor vakanties zonder kinderen voor Aphrodite.

Op onze pagina's is er nu een Aphrodite-magazine, met samengevatte verslagen, opinies, informatie en nieuws, die regelmatig worden bijgewerkt. Over suggesties over onderwerpen, maar ook verbeteringen, lof en kritiek op onze website zouden we erg blij zijn.

De Corona-pandemie heeft voor ons een aantal nieuwe zaken aan het licht gebracht, waarop wij in de nabije toekomst in het Aphrodite Magazine nader zullen ingaan. We hopen dat deze tijd snel voorbij zal zijn en we weer normaal kunnen doen.

In die zin, blijf gezond
Uw Aphrodite Travel Team.