image description
Aphrodite’s MagazinHuidige cruises
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Cruiseschip op zee
Artikel
  • Auteur Aphrodite
  • 29.06.2022 · Leestijd 4 minuten
Cruises in 2022 en 2023

Cruises met geweldige bestemmingen voor stellen en volwassenen

Cruises zijn nog steeds erg populair omdat u in korte tijd veel plaatsen kunt bezoeken. Hier vindt u alles onder één dak, accommodatie naar keuze, uitgebalanceerde maaltijden, entertainment tijdens de reis en u hoeft het niet zonder uw conditie te stellen. Een allround 24-uurs arrangement dat steeds meer mensen aanspreekt.

Door de pandemie werden er in 2020 nog maar zo'n 5,8 miljoen cruisepassagiers geteld, tegen bijna 30 miljoen een jaar eerder. Hieruit blijkt dat veel mensen deze vorm van reizen hebben leren waarderen en ervan houden. Meer dan 30 procent van alle cruiseschepen ter wereld werd ingezet in het Caribisch gebied, waarmee dit het populairste cruisegebied is, vóór de Middellandse Zee.

Afbeelding: Meteora klooster bij VolosMeteora klooster bij Volos

Desire Cruises Griekse Eilanden September 2022

Deze cruise met Azamara neemt u mee naar het oostelijke Middellandse Zeegebied naar prachtige bestemmingen als Santorini, Rhodos, Kusadasi, Patmos en Mykonos. De cruise begint en eindigt in de historische stad Athene. In september is de gemiddelde temperatuur een warme 26 graden of hoger. Een mooie gelegenheid om de zomer af te sluiten voordat de herfst zijn intrede doet.

Je moet je wel haasten om te reserveren, want er zijn nog maar een paar hutten beschikbaar. Boekbaar zijn hutten met zeezicht of balkon op dek 6 of 4.

Voor al diegenen die hun vakantie dit jaar al gepland hebben en nog niet weten wat u volgend jaar gaat doen, hebben we in augustus / september 2023 weer een cruise die u naar de Griekse eilanden zal brengen. De haven van vertrek is wederom Athene en gaat verder naar Volos, Thessaloniki, Kavala, Kusadasi en Mykonos. Meer informatie en prijzen voor

Desire Cruises Griekse Eilanden 2023 vindt u hier.

Afbeelding: Iguazu watervallen, op de grens van Argentinië, Brazilië en ParaguayIguazu watervallen, op de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay

Desire Cruises Rio de Janeiro December 2022

Zou het niet een geweldig idee zijn om het jaar 2022 in Rio de Janeiro af te sluiten? Om zelf het fantastische vuurwerk in Rio mee te maken waar iedereen het aan het eind van het jaar over heeft? Sommige dingen in het leven doe je maar één keer, ik denk dat deze geweldige cruise van Rio de Janeiro naar Punta del Este, Montevideo en Buenos Aires er daar één van is. De belangrijkste bestemmingen van Zuid-Amerika ontdekken, zonder veel moeite, in het gezelschap van andere stellen die dit avontuur met u willen beleven.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken, de catering aan boord van de Azamara is eerste klas, net als het serviceteam en de kapitein. Diverse thema-avonden, entertainment overdag en nog veel meer zullen de tijd aan boord tijdens uw cruise doden. Sommige huttypes zijn al volgeboekt, maar u heeft nog de keuze uit een hut met zeezicht of balkon. Wij adviseren u graag bij het vinden van de juiste hut voor u. Boek nu uw hut. Meer informatie en prijzen vindt u hier.

Afbeelding: Canal Grande Basilica di Santa Maria della SaluteCanal Grande Basilica di Santa Maria della Salute

Desire Cruises Venetië - Rome Mei 2023

Deze cruise neemt u mee naar de Adriatische Zee naar fascinerende bestemmingen zoals Venetië, Sibenik, Dubrovnik, Kotor, Amalfi, Sorrento en Rome. Elke stad heeft zijn eigen charmes en bezienswaardigheden om te ontdekken. De gemiddelde temperaturen in mei zijn een aangename 22 tot 23° Celsius.

Voor Venetië en Rome moet je echter zeker nog een dag of twee extra uittrekken. Je kunt niet alles zien wat je in één dag zou moeten zien.

De Azamara zal weer uw cruiseschip zijn en er zal zowel overdag als 's avonds een entertainmentprogramma zijn. Exacte details zullen later bekend worden gemaakt. Boek nu, bespaar vanaf $1.860 per hut en wij vinden zeker de juiste hut voor u.

Afbeelding: South Beach in MiamiSouth Beach in Miami

Temptation Carribean Cruises Februari 2023

Deze cruise is voor volwassen mannen en vrouwen van 21 jaar en ouder die ervan houden om uit hun dak te gaan. Hoe gekker je bent, hoe beter. De cruise duurt 5 dagen en omvat niets dan plezier, muziek, feesten en goede humor. Rust en stilte zul je hier tevergeefs zoeken. Het publiek is jong, dynamisch en onverzadigbaar. Ook de erotische factor is hier niet vergeten! 

Bij de Red Room zijn passionele nachten mogelijk, alleen met je partner of met anderen, dat bepaal je zelf.

Deze cruise op de Celebriyt Summit begint in Miami en gaat verder naar George Town en Key West en eindigt ook weer in Miami. De prijs is inclusief maaltijden en een drankenpakket. Boek nu uw hut. Meer informatie en prijzen vindt u hier.

Afbeelding: Luxe jacht Mijn FelicityLuxe jacht Mijn Felicity

Het hoogtepunt van 2022 voor liefhebbers van de Malediven!

Ook al past het hier niet in ons portfolio, toch willen we u zeker kennis laten maken met deze cruise op de Malediven. Zoals we al in eerdere nieuwsbrieven hebben aangekondigd, zijn we onze nieuwe website "My Maldives" aan het voorbereiden. We verwachten in de zomer van 2022 klaar te zijn met de nieuwe website. Maar we willen u dit aanbod niet onthouden.

Van 9 t/m 17 juli 2022 is er een cruise op de "My Felicity" voor 7 nachten en 8 dagen. Een geweldig luxe jacht met 13 hutten op drie dekken. De cruise gaat door Ari en Vaanu Atoll en stopt voor een picknick op een onbewoond eiland (afhankelijk van weer en route).

Een geweldige aanbieding ook voor duikers. Naast volpension (ontbijt, lunch en diner), plus snacks tussen de duiken door, koffie, thee en water, zijn drie duiken per persoon per dag & twee nachtduiken per week inbegrepen. Ook inbegrepen zijn Nitrox, tanks met DIN/INT, loodgordel, extra duikboot, Begeleiding door een PADI gekwalificeerde en zeer ervaren Engels sprekende instructeur en gebruik van visuitrusting - lokale stijl, inclusief haak, lijn, gewicht en aas inbegrepen.

De prijs is slechts USD 1.899 per persoon als je op eigen gelegenheid reist.

Als u geïnteresseerd bent in een boeking en meer informatie wilt, neem dan vandaag nog contact met ons op