Cruises -Temptation Cruise voor volwassenen
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 19:00

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Temptation Cruises Caribbean 2023

Voor open-minded volwassenen

Afbeelding: Feest op het zwembaddek

In maart 2019 is het luxe lijnschip Summit gemoderniseerd en geüpgraded naar de nieuwste technologie. Elke suite en stateroom is volledig opnieuw ontworpen en geüpgraded met slim ontworpen opbergruimtes, geheel nieuwe badkamers en een luxe Cashmere™ matras.

Weer zes dagen en vijf nachten non-stop feesten. De cruise vertrekt vanuit Miami naar de Kaaiman Eilanden en Florida, Key West. Temptation Cruises biedt een levendige en gepassioneerde topless sfeer op de zonnedekken. Zwembadfeesten, workshops, DJ-avonden en speciaal georganiseerde thema-avonden ronden het entertainment aan boord af.

De volgende diensten zijn inbegrepen in uw boeking

Celebrity Summit, Afbeelding Route Miami, Florida, USA - George Town, Grand Cayman - Key West, Florida - Miami, Florida, USA

The cruise for adults!

11.02.2023 - 16.02.2023, Miami, Florida, USA

Enjoy the amenities and entertainment on board accompanied by pool parties and challenging events for adults. Specially prepared theme nights and Dj's create an exciting atmosphere. Back again, the Temptation PlayMakers team and celebrity performers from America.

 Skyline Miami
Reisroute · dag 1

Miami, Florida, VS

14.02.2022 Check In · Vertrek 16:00 uur→

Miami is een zeehavenstad in de zuidoosthoek van de Amerikaanse staat Florida en een wereldwijde toegangspoort voor handel en toerisme. Iets meer dan een eeuw geleden ontstond Miami bijna van de ene op de andere dag. Als gevolg daarvan kreeg het de bijnaam "Magische Stad". Miami bleef zich ontwikkelen en wordt nu beschouwd als een belangrijke internationale haven en toegangspoort voor de mondiale industrie.

Hier kunt u winkelen, in de zon liggen op het strand, culinaire lekkernijen ontdekken en een goede Cubaanse koffie drinken. Er zijn meer dan genoeg culturele bezienswaardigheden en ook natuurliefhebbers komen hier niets te kort. Liefhebbers van de Cubaanse cultuur zullen hier niet teleurgesteld worden. In "Little Havana" ten westen van het stadscentrum, is het bijna alsof je in Cuba woont.

Image: At sea
Reisroute · dag 2

Op zee

12.02.2023 → op zee · op zee →

Geniet van de dag op zee, leer het schip kennen, profiteer van de vele aanbiedingen benedendeks of op het dek.

Of neem de tijd om te ontspannen, met aangename temperaturen en zonneschijn.

Wat u ook denkt te gaan doen, verveling zal zeker niet ontstaan.

Image: Signpost at rum point Grand Cayman
Reisroute · dag 3

George Town, Kaaiman Eilanden, VS

13.02.2023 → 07:00 uur · 18:00 uur →

George Town (Kaaiman Eilanden) is de hoofdstad van de Kaaiman Eilanden, maakt deel uit van het Brits Overzees Gebied en ligt ten westen in de Caribische Zee. De stad biedt bezoekers vele attracties zoals sightseeing tours, prachtige stranden, boottochten, helikoptervluchten, restaurants en winkelfaciliteiten zoals belastingvrije winkels.

Watersportliefhebbers genieten van onderzeese tochten, snorkelen, scubaduiken en parasailing. De lokale smaak en de unieke cultuur van de eilanden trekken elk jaar vele toeristen, sommigen blijven een paar uur, anderen meerdere dagen of hun leven lang.

Afbeelding: Op zee
Reisroute · dag 4

Op zee

14.02.2023 → op zee · op zee →

Geniet van de dag op zee, leer het schip kennen, profiteer van de vele aanbiedingen benedendeks of op het dek.

Of neem de tijd om te ontspannen, met aangename temperaturen en zonneschijn.

Wat u ook denkt te gaan doen, verveling zal zeker niet ontstaan.

Afbeelding: vogelperspectief van Key West
Reisroute · dag 5

Key West, Florida, USA

15.02.2023 → 07:00 uur · 17:00 uur →

Key West maakt deel uit van de Florida Keys eilanden en ligt op het zuidelijkste puntje van Florida. Slechts één weg verbindt de 161 km lange eilandketen met Miami. Om Key West te verkennen is geen auto nodig, de beste manier is te voet, op de fiets, met de sightseeing bus of met de elektrische auto.

De theaters, musea, galeries, terrasjes en legendarische pubs liggen niet ver van elkaar. Ook nu nog is de hippiecharme van vroeger alomtegenwoordig en betovert de stad bezoekers met pastelkleurige houten huizen en schilderachtige uitzichten op zee. Met de historische streetcar van Key West kunt u alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad op een ontspannen manier bezoeken.

een andere kijk op de Sykline vanuit Miami
Reisroute · dag 6

Miami, Florida, VS

16.02.2023 → 07:00 uur Vertrek

Wie graag tijd doorbrengt in de natuur, bezoekt een van de talloze parken of natuurreservaten. Hier kunt u verschillende vogels, schildpadden, alligators en zeekoeien zien. Musea en themaparken met attracties, shows en attracties vermaken zowel toeristen als de plaatselijke bevolking.

Bij Big Cat Rescue (12802 Easy Street) kunnen dierenliefhebbers een rondleiding krijgen langs geredde grote katten zoals leeuwen, cougars en tijgers. De meer dan zeven kilometer lange voetgangerspromenade Bayshore Boulevard biedt een perfecte gelegenheid voor een uitgebreide wandeling en een prachtig uitzicht op Hillsborough Bay.

Uw schip: Celebrity Summit

Feestcruise met Topless gebieden

De Celebrity Summit is geregistreerd in Malta en werd gebouwd bij Chantiers de L'Atlantique, Nazaire in Frankrijk. Aan boord zorgen 1.027 personeelsleden en bemanningsleden voor het welzijn van de passagiers. Het 90.940 bruto ton metende schip heeft een kruissnelheid van 24 knopen, een lengte van 294.132 en een breedte van 32 meter.

Het cruiseschip op zee
 • 1.079 hutten en suites
 • 2.158 passagiers
 • Drie verschillende hutcategorieën
 • Elf dekken
 • Bars, lounges
 • Zwembad en jacuzzi's
 • Solarium met zwembad en jacuzzi
 • Winkelen aan boord
 • Fitnesscentrum
 • Casino
 • Spa-service ($)
 • Wi-Fi pakketten beschikbaar ($)
 • Landexcursies ($)
 • Winkelfaciliteiten ($)
 • Vier specialiteitenrestaurants ($)
Je cruise met de besten!

En wij bieden de beste service ...

 • Eten & drinken

  Er is een ongelooflijke keuze aan eten en drinken.

 • Entertainment

  Er is geen avondklok, feest tot de dageraad.

 • Belangrijke reserveringsinformatie

  Alles wat u moet weten om uw cruise te boeken in één oogopslag.

 • Hoogtepunten der Cruise

  Waarom u deze cruise zeker niet mag missen.