Headerimage
Desire Riviera Maya ResortCovid-19 Update
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00
Vrijdag van 9:00 tot 15:00

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Update Covid-19

Original Resorts Maatregelen voor
Desire Resort, Desire Pearl Resort, Temptation Cancun Resort

Open sinds 01.07.2020

Veiligheidsmaatregelen

De Original Resorts nemen de gezondheid en het welzijn van hun gasten zeer serieus en hebben daarom gewerkt aan een nieuw veiligheidsprotocol "Verleidelijk & Sanitized". Alle ten uitvoer gelegde maatregelen zijn gebaseerd op aanbevelingen van plaatselijke, nationale en internationale organisaties en zullen worden bijgewerkt als er meer informatie beschikbaar komt. Het Seductive & Sanitized programma omvat de volgende maatregelen om uw gezondheid tijdens uw verblijf te beschermen:

Om een sensuele en zorgeloze Desire ervaring te bieden, is het volgende concept bedacht voor de gasten:

.

Voor paren die minimaal 3 nachten in een kamercategorie verblijven en op of na 26 januari uitchecken, wordt een hoogwaardige COVID-19 antigeentest van Hospiten, een gerenommeerde internationale kliniekgroep, aangeboden zonder extra kosten.

Als u en uw partner minder dan 3 nachten blijven, is dat ook prima, want testen is beschikbaar tegen een preferentieel tarief van $50 USD per test. De testresultaten worden dezelfde dag nog geleverd.

Wat gebeurt er als een gast positief test?

In het geval van een positieve test, hebben de gasten de volledige steun van het hotel. Na ontvangst van de bevestiging van een positief resultaat zullen de gasten de vereiste 14 dagen in een speciaal daarvoor bestemde kamer doorbrengen tegen een speciaal tarief van 125 USD per persoon per nacht.

Wat gebeurt er als één gast positief test en de partner negatief?

Als preventieve maatregel moeten alle kamerbewoners zich aan de quarantaineperiode houden als er een positief resultaat is, zelfs als de andere gast negatief test.

Welke diensten en voorzieningen zijn er voor gasten in de speciaal aangewezen kamers?

Gasten zullen worden voorzien van alles wat ze nodig hebben, zoals eten en drinken, beddengoed, schoonmaakbenodigdheden, enz. Alle spullen worden bij de kamerdeur achtergelaten. Om veiligheidsredenen mag het personeel niet met de gasten omgaan in de speciaal daarvoor bestemde kamers.

Continue hygiëne

Alle oppervlakken van de kamers en de airconditioningsystemen worden voortdurend en doeltreffend gedesinfecteerd. De delen met een hoog contactpotentieel zullen vaak worden schoongemaakt. De bagage wordt bij aankomst grondig gedesinfecteerd.

De volgende bepalingen zijn eveneens ten uitvoer gelegd:

  • Continue opleiding over preventieve maatregelen en desinfectieprocedures voor kamers en gemeenschappelijke ruimten.
  • Het gebruik van gezichtsmaskers en persoonlijke beschermingsmiddelen zal verplicht worden gesteld.

Deze all-round bescherming door het hotel laat zien dat u er niet alleen voor staat in geval van een infectie en dat er voor u wordt gezorgd.