Naturistische vakanties en Swingerhotels
leef in jou wereld, en speel in de onze!
  • image
Klantenservice    +49 30 340 92 963

Meer informatie over uw reisbestemming

Rome - Italië

Rome - Italië

Rom, eine der schönsten Städte der Welt

Rome is zonder twijfel één van de mooiste en meest fotogenieke steden ter wereld. Elk jaar komen miljoenen bezoekers van over de hele wereld naar Rome om de schatten en meesterwerken van de Romeinse kunst en architectuur te bewonderen. Modern en oud, verleden en heden gaan hier hand in hand. Dit grootste openluchtmuseum ter wereld bezoekt men het beste in de periode april – mei of van eind september tot eind oktober aangezien de zomerse hitte en de mensenmassa’s de stad soms ondraaglijk maken. Voor mensen die de stad een eerste keer bezoeken kan de stad verwarrend zijn aangezien Rome een massa toeristische attracties herbergt.

Rome is fascinerend en dat is ook niet verbazingwekkend wanneer men aan de Trevifontein, Vaticaanstad, het Sint-Pietersplein, de Spaanse trappen, het colosseum of de renaissance- of barokken wijken denkt. De Romeinse pleinen zijn een hoofdattractie van de Italiaanse hoofdstad en vormen misschien wel de kern van de stad. Er is geen enkel plein in Rome zonder fontein, elk met zijn eigen kunstzinnige waarde en geschiedenis.

Om de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome te leren kennen heeft u minstens 4 dagen nodig. De stad Rome op 1 dag of minder ontdekken is nagenoeg onmogelijk. Beslis zelf of u de typische toeristische paden volgt of op eigen houtje de talrijke historische, architecturale en toeristische bezienswaardigheden wil verkennen.

Informatie voor cruisereizigers

Rome Cruiseportinformatie

Cruiseschepen die aankomen in de haven van Rome