Cruises -Temptation Cruise voor volwassenen
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Temptation Cruises Caribbean 2024

Voor open-minded volwassenen

Afbeelding: Feest op het zwembaddek

Temptation Cruise Caribbean presenteert een droomroute door het prachtige Caribische gebied. De cruiseschepen hebben een elegant en modern ontwerp en bieden eersteklas accommodatie, waaronder comfortabele hutten en suites die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van volwassen gasten te voldoen. De accommodaties zijn luxueus en bieden het perfecte toevluchtsoord na spannende dagen en nachten aan boord.

In maart 2019 is het luxe lijnschip Summit gemoderniseerd en uitgerust met de modernste technologie. Met verfijnde opbergruimtes, geheel nieuwe badkamers en een luxe Cashmere™ matras zijn alle suites en hutten opnieuw ontworpen en geüpgraded.

Er wordt weer non-stop gevierd gedurende zes dagen en vijf nachten. De reis vertrekt vanuit Miami naar de Kaaimaneilanden en verder naar Key West in Florida. Temptation Cruises biedt een levendige en gepassioneerde topless sfeer op de zonnedekken. Het entertainment aan boord wordt afgerond met poolparty's, workshops, DJ-avonden en speciaal georganiseerde thema-avonden.

De volgende diensten zijn inbegrepen in uw boeking

Celebrity Summit, Route Miami, Florida, VS, Nassau - Bahama's, Cozumel - Mexico, Florida - Miami, Florida, VS

The cruise for adults!

19.02.2024 - 24.02.2024, Miami, Florida, VS

Temptation Cruise Caribbean creëert een open en onthullende sfeer waar gasten vrij zijn om zichzelf te uiten. De dresscode is sexy en gedurfd en er zijn speciale gebieden aan boord gereserveerd voor erotische avonturen en ontmoetingen. Stelletjes en singles hebben de mogelijkheid om hun fantasieën te verkennen en zich uit te leven in een sensuele omgeving. Discretie en respect zijn altijd gegarandeerd.

vanaf op verzoek / per nacht
Interior Stateroom / All Inclusive
Miami South Beach, Straat met auto's en huizen
Reisroute · dag 1

Miami, Florida, VS

19.02.2024 Check In · Vertrek 16:00 uur→

Miami is een havenstad in het zuidoosten van de Amerikaanse staat Florida en een wereldwijde toegangspoort voor handel en toerisme. Iets meer dan een eeuw geleden ontstond Miami bijna van de ene op de andere dag. De bijnaam Magic City was geboren. Sindsdien heeft Miami zich gestaag ontwikkeld. Vandaag de dag is de stad een belangrijke internationale haven en een toegangspoort voor de wereldwijde industrie.

Hier kun je uitgebreid winkelen, in de zon liggen op het strand, de culinaire hoogstandjes van het eiland ontdekken en een goede Cubaanse koffie drinken. Er zijn hier meer dan genoeg culturele bezienswaardigheden en ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Liefhebbers van Cubaanse cultuur zullen hier ook niet teleurgesteld worden. In "Little Havana", dat ten westen van het stadscentrum ligt, is het bijna alsof je in Cuba woont.

Image: At sea
Reisroute · dag 2

Op zee

20.02.2024 → op zee · op zee →

Vandaag wacht je een prachtige dag op zee op weg naar een andere fascinerende bestemming. Leun achterover, ontspan en laat je betoveren door de schoonheid van de Caraïben.

Terwijl u geniet van uw koffie of thee in de ochtend, wordt u verwend met tal van activiteiten aan boord. Overdag zorgen getalenteerde entertainers ervoor dat u zich vermaakt. Als je van de zon en warme temperaturen houdt, kun je ontspannen bij het zwembad en een verfrissende duik nemen. Het zonnedek biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op zee.

Natuurlijk wordt er ook aan je fysieke welzijn gedacht. De eersteklas restaurants bieden een ruime keuze aan culinaire hoogstandjes van over de hele wereld.

Afbeelding: Nassau Vuurtoren, Merr en Cruiseschepen
Reisroute · dag 3

Nassau, Bahamas

21.02.2024 → 07:00 Uhr · 16:00 Uhr →

De gemiddelde jaartemperatuur in Nassau is ongeveer 25° Celsius. De watertemperatuur varieert tussen 21 en 29 graden Celsius. Watersporten, luxe boetieks, restaurants, stranden en nog veel meer maken Nassau tot een vakantiebestemming voor elke smaak.

Historische gebouwen, nationale parken, musea, het grootste zeeaquarium en legendarische piratensporen zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden om te ontdekken. Lokale verkopers van hoeden, portemonnees, sieraden, Afrikaans houtsnijwerk, kleding en andere souvenirs vind je op de Nassau Straw Market in het centrum van Nassau. Een andere attractie op de Bahama's zijn de drijvende varkens die biggen worden genoemd.

Afbeelding: Op zee
Reisroute · dag 4

Op zee

22.02.2024 → op zee · op zee →

Vandaag wacht je een prachtige dag op zee op weg naar een andere fascinerende bestemming. Leun achterover, ontspan en laat je betoveren door de schoonheid van de Caraïben.

Terwijl u geniet van uw koffie of thee in de ochtend, wordt u verwend met tal van activiteiten aan boord. Overdag zorgen getalenteerde entertainers ervoor dat u zich vermaakt. Als je van de zon en warme temperaturen houdt, kun je ontspannen bij het zwembad en een verfrissende duik nemen. Het zonnedek biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op zee.

Natuurlijk wordt er ook aan je fysieke welzijn gedacht. De eersteklas restaurants bieden een ruime keuze aan culinaire hoogstandjes van over de hele wereld.

Afbeelding: Cozumel, strand, palmbomen en ligbedden
Reisroute · dag 5

Cozumel, Mexico

23.02.2024 → 09:45 uur · 18:00 uur →

Cozumel is een klein paradijselijk eiland met vriendelijke mensen (breng zeker een bezoek aan het centrum van San Miguel), dichte regenwouden en ivoorwitte stranden. Het turquoise water van de Caraïben omspoelt het eiland. Prachtige beschermde koraalriffen maken de westkust van het eiland tot een van de beste snorkelgebieden ter wereld.

Rond de vrijhaven verhandelen mensen alles wat een toerist al dan niet nodig heeft. Het aanbod varieert van handwerk tot luxe sieraden.

Maar Cozumel wordt ook gekenmerkt door 254 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 27 graden Celsius. Naast de Gran Arrecife Maya, het op een na grootste rifsysteem ter wereld, zijn er talloze lagunes en mangrovebossen.

weitere Ansicht der Sykline von Miami
Reisroute · dag 6

Miami, Florida, VS

24.02.2024 → 07:00 uur Vertrek

Wie graag tijd doorbrengt in de natuur, bezoekt een van de talloze parken of natuurreservaten. Hier kunt u verschillende vogels, schildpadden, alligators en zeekoeien zien. Musea en themaparken met attracties, shows en attracties vermaken zowel toeristen als de plaatselijke bevolking.

Bij Big Cat Rescue (12802 Easy Street) kunnen dierenliefhebbers een rondleiding krijgen langs geredde grote katten zoals leeuwen, cougars en tijgers. De meer dan zeven kilometer lange voetgangerspromenade Bayshore Boulevard biedt een perfecte gelegenheid voor een uitgebreide wandeling en een prachtig uitzicht op Hillsborough Bay.

Uw schip: Celebrity Summit

Feestcruise met Topless gebieden

De Celebrity Summit is geregistreerd in Malta en werd gebouwd bij Chantiers de L'Atlantique, Nazaire in Frankrijk. Aan boord zorgen 1.027 personeelsleden en bemanningsleden voor het welzijn van de passagiers. Het 90.940 bruto ton metende schip heeft een kruissnelheid van 24 knopen, een lengte van 294.132 en een breedte van 32 meter.

Het cruiseschip op zee
  • 1.079 hutten en suites
  • 2.158 passagiers
  • Drie verschillende hutcategorieën
  • Elf dekken
  • Bars, lounges
  • Zwembad en jacuzzi's
  • Solarium met zwembad en jacuzzi
  • Winkelen aan boord
  • Fitnesscentrum
  • Casino
  • Spa-service ($)
  • Wi-Fi pakketten beschikbaar ($)
  • Landexcursies ($)
  • Winkelfaciliteiten ($)
  • Vier specialiteitenrestaurants ($)
Je cruise met de besten!

En wij bieden de beste service ...

  • Eten & drinken

    Er is een ongelooflijke keuze aan eten en drinken.

  • Entertainment

    Er is geen avondklok, feest tot de dageraad.

  • Belangrijke reserveringsinformatie

    Alles wat u moet weten om uw cruise te boeken in één oogopslag.

  • Hoogtepunten der Cruise

    Waarom u deze cruise zeker niet mag missen.