Cruise Desire Cruises voor volwassen koppels van 21 jaar en ouder
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 19:00

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Desire Cruise Rio de Janeiro

Welkom
in het jaar 2024 in de Copacabana!

Afbeelding: Rio de Janeiro luchtfoto van bergen, zee, strand, huizen

Stellen met een open kijk op het leven worden uitgenodigd om een sensueel avontuur van 9 dagen/8 nachten in de zuidelijke Atlantische Oceaan te beleven aan boord van het luxueuze schip Azamara Quest, dat tot de verbeelding zal spreken en voor altijd herinnerd zal worden. De Desire Rio de Janeiro Cruise, die vaart van 30 december 2023 tot 7 januari 2024, wordt een luxueuze reis die alles omvat wat stellen wensen en nodig hebben.

Deze buitengewone reis zal beginnen in Rio de Janeiro, Brazilië, en eindigen in Buenos Aires, Argentinië, met fascinerende stops bij Copacabana Beach, waar ze op oudejaarsavond zullen aanmeren, om afscheid te nemen van 2023 voordat ze verder gaan naar Parati, Ilhabela, Sao Paulo en Montevideo, Uruguay.

Daarnaast zijn een intieme speelkamer en de ruimtes waar je je vrij kunt kleden altijd een hoogtepunt.

De volgende diensten zijn inbegrepen in uw boeking

Afbeelding: Azarama Quest, Route van de cruise Rio de Janeiro - Copacabana - Paraty - Ilhabela - São Paulo - Montevideo - Buenos Aires

Uitdagend & wulps!

Dec 30, 2023 -Jan 07, 2024, Rio de Janeiro, Brazilië

Een fantastische route en perfect om oudejaarsavond te vieren met gelijkgestemden. De Desire Rio de Janeiro Cruise is klaar om het nieuwe jaar in te luiden; een reis die zo uitnodigend is dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Deze buitengewone rondreis begint in Rio de Janeiro, Brazilië, en eindigt in Buenos Aires, Argentinië.

Afbeelding: Rio De Janeiro landschap luchtfoto
Routebeschrijving·Dag 1

Rio de Janeiro, Brazilië

30.12.2023 · Check In · vanaf 13.00 uur

Rio de Janeiro is de op een na grootste stad en voormalige hoofdstad van Brazilië met 6,75 miljoen inwoners. Het wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld.
De officiële taal in Brazilië is Portugees. Spaans en Engels wordt door veel inwoners ook begrepen. Aan boord wordt Engels gesproken.

We hopen dat je een paar mooie dagen in Rio de Janeiro hebt gehad en kent u nu de legendarische stranden van Ipanema en Copacabana, de Suikerbroodberg en het Cristo-standbeeld. Allemaal herkenningspunten van de stad, die stuk voor stuk wereldberoemd zijn.

Weet je: Je was niet echt in Rio toen ...

... Je niet op het strand van Copacabana hebt gelegen.
... u niet over het strand van Ipanema hebt gewandeld.
... hebt u de 38 m hoge en 28 m brede Cristo Redentor niet bezocht.
... heeft u niet de kabelbaan genomen naar de 394 meter hoge Suikerbroodberg.

Als je dat allemaal nog niet hebt gezien, dan heb je nog een beetje tijd om de bezienswaardigheden van de stad te bekijken. Eigenlijk heb je minstens 2 weken nodig om alles gezien te hebben.

Vandaag is het echter eerst: "Op naar het schip en allemaal aan boord".

Afbeelding: Favela
Routebeschrijving·Dag 2

Rio de Janeiro, Brazilië

31.12.2023 · Vertrek 18.00 uur

Als u eenmaal vertrouwd bent met het schip en uw hut, raden wij u aan, nog een dag in Rio de Janeiro door te brengen. We zullen met het schip voor anker blijven liggen tot vroeg in de avond.

Het stadscentrum (zakendistrict) ligt op loopafstand van de haven. Taxi's zijn beschikbaar bij de pier. Het openbaar vervoer biedt bussen en metro's. Er is ook een toeristisch informatiecentrum in de terminal van het cruiseschip.

De mogelijkheden om plezier te maken in Rio zijn eindeloos. Maak een rondvlucht in een helikopter en bekijk de hoogtepunten vanuit de lucht. De prijs ligt rond de 150 euro per persoon. Het zal je de adem benemen, zo mooi zijn de beelden vanuit de lucht.

Maar, er is veel meer: musea, geweldige restaurants, het Tijuca Nationaal Park, het beroemde Maracanã voetbalstadion of de oude Candelária kerk. En als je de Suikerbroodberg (Sugarloaf) bezoekt, neem dan misschien niet de tram, maar maak een wandeling met uitzicht op Vermelha Beach. Als u naar de zee kijkt, zoek dan links de Cláudio Coutinho Way op. Hier kunt u een wandeling naar de zee maken. U zult er geen spijt van krijgen - de gebouwen verdwijnen in de eerste bocht en u ziet de zee, de berg, de vogels en de bomen, zo moet Rio de Janeiro eruit hebben gezien toen de eerste veroveraars er aankwamen.

Afbeelding: Rood vuurwerk bij Cococabana gevuld met mensen
Routebeschrijving·Dag 2

Copacabana, Brazilië

31.12.2023 / 01.01.2024 · Aankomst 22.00 uur

Het is oudejaarsavond. Aan boord wordt alles in gereedheid gebracht voor het grote feest. Het schip gaat niet ver, eigenlijk, net om de hoek, naar het beroemde strand van Copacabana

Want hier wordt elk jaar om 24 uur een enorm vuurwerk georganiseerd door de stad Rio de Janeiro. Het is een van 's werelds grootste en meest spectaculaire vuurwerk, dat bijna 1 uur duurt.

Het schip gaat niet voor anker in de haven, maar zal zich een paar honderd meter van het strand bevinden zodat u het vuurwerk van aan boord prachtig kunt zien. Rond 22.00 uur zal het schip voor Copacabana arriveren.

Aan boord van de Desire Rio de Janeiro Cruise zal het nieuwe jaar worden verwelkomd met explosies van kleur en licht. Het adembenemende vuurwerk zal om middernacht de hemel verlichten, terwijl de eerste dag van 2023 op de meest verleidelijke manier zal worden gevierd. Het dragen van gunstige kleuren is een plaatselijk nieuwjaarsgebruik: wit voor geluk, groen voor gezondheid, geel en goud voor voorspoed, en blauw voor vrede. Dus stem uzelf kleurrijk af om een gedenkwaardige oudejaarsavond te hebben. Nogmaals, de opmerking dat op deze dag de haven niet wordt aangedaan en u aan boord blijft en geniet van de festiviteiten, het vuurwerk, het speciale nieuwjaarsdiner, de show en optredens vanaf het schip.

Vier feest tot in 2023, kijk uit naar een geweldige avond aan boord met entertainment tot in de kleine uurtjes. Rond 2 uur 's nachts zal het schip verder varen richting Punta del Este in Uruguay.

Afbeelding: Oudejaarsavond met vuurwerk op het strand van Cococabana, op de achtergrond de voor anker liggende cruiseschepen
Routebeschrijving·Dag 3

Copacabana, Brazilië

01.01.2024 · Vertrek 2 uur

Terwijl u waarschijnlijk nog aan het feesten bent als het schip weer richting Uruguay vaart. Maar maak je geen zorgen, je zult niets missen. Want het schip blijft de hele dag op zee. U kunt dus uitslapen en daarna een rustige dag aan boord doorbrengen.

Afbeelding: Meisje van een inheemse stam in Brazilië
Routebeschrijving · dag 3

Paraty, Brazilië

01.01.2024 · Aankomst open · Vertrek open

Paraty werd oorspronkelijk bewoond door de inheemse Guaianá-bevolking voordat Portugese kolonisten zich in de regio Paraty vestigden. De naam van de stad zelf komt van een inheems woord, parati is een vis uit de familie van de harder. In 2019 werd de oude stad, samen met vier natuurreservaten in de omgeving, door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed als Paraty en Ilha Grande - Cultuur en Biodiversiteit.

Het, met kinderkopjes onregelmatig geplaveide, historische centrum met zijn witgekalkte gebouwen en pittoreske kerkjes is de perfecte plek om te wandelen, terwijl de beste stranden en ongerepte eilanden per boot te bereiken zijn.

In Paraty is het bijna het hele jaar door warm. De warmste tijd is de zomer, van november tot februari. U kunt altijd regen verwachten, ongeacht de tijd van het jaar. De gemiddelde temperatuur in januari is 26° graden. Het natuurpark Paraty-Mirim, op 15 kilometer afstand, is een dagtocht waard. Voor meer informatie over Paraty, zie hier.

Omdat cruiseschepen niet kunnen aanmeren in Paraty, wordt u met een tender aan land gebracht. De boottocht duurt ongeveer 30 minuten.

Afbeelding Beto Ilhabela
Routebeschrijving · dag 4

Ilhabela, Brazilië

02.01.2024 · Aankomst open · Vertrek open

Met uitzicht op de bergen, prachtige stranden, junglepaden en ongeveer 360 watervallen doet Ilhabela (het prachtige eiland) zijn naam eer aan. Ilhabela is een waar natuurparadijs! Voeg daar wandelen, surfen, geweldige gastronomie, creatieve inwoners, wilde dieren en een unieke geschiedenis aan toe, en je hebt de perfecte paradijselijke vakantie.

Er zijn 41 stranden en ongeveer 360 watervallen op Ilhabela, de hoogste top is 1.378 meter hoog, er zijn 95 kilometer aan wandelpaden, er liggen 20 scheepswrakken op de zeebodem en er wonen nog 14 traditionele gemeenschappen op het eiland. Het nachtleven speelt zich af in de strandclubs, die bij zonsondergang overvol zijn, op de stranden van Curral en Saco da Capela, en in de nachtbars van het dorp.

85% van het eiland is bedekt met een dichte vegetatie, bekend als mata atlântica, die beschermd is als staatspark. Ilhabela heeft een relatief mild tropisch klimaat. De zomers (december tot maart) zijn heet en vochtig, met temperaturen rond de 30 graden. Aangezien cruiseschepen niet kunnen aanmeren, worden passagiers met een tender aan land gebracht.

Afbeelding: Luchtfoto van de stad Sao Paulo
Itinerary ·dag 5

São Paulo, Brazilië

03.01.2024 · Aankomst open · Vertrek open

São Paulo in het zuidoosten van Brazilië is het belangrijkste industriële centrum van Latijns-Amerika. De stad ligt op een plateau van de Braziliaanse hooglanden. São Paulo is een van de snelst groeiende metropolen ter wereld en tevens de grootste stad op het zuidelijk halfrond.

De levendige en energieke stedelijke kern wordt gekenmerkt door een steeds groeiende wirwar van moderne wolkenkrabbers van staal, beton en glas in de nieuwere centra van het zakencentrum.

Als u van winkelen houdt, is Sao Paulo een echte traktatie. Er zijn veel lokale markten en winkelstraten, en veel daarvan zijn gespecialiseerd in bepaalde goederen. Of u nu op zoek bent naar dure mode of juwelen, platen of antiek, Italiaanse ingrediënten of Aziatische delicatessen, de kans is groot dat u het in Sao Paulo vindt.

De Santos cruisehaven ligt op ongeveer een uur van de grote stad Sao Paulo en is gemakkelijk te bereiken. Taxi's zijn de enige manier om van en naar de haven te komen.

Afbeelding: uitzicht op de balkonhut op zee
Routebeschrijving·Dag 6

Op zee

04.01.2023 · op zee

Geniet van een dag op zee.
Het is tijd om het schip te leren kennen en een beetje rond te kijken op de dekken. Mis niet de lekkernijen van de cafés en snackbars te proberen. Of u kunt gewoon genieten van een cocktail op het zwembaddek en een topless kleurtje krijgen.

Van zonsopgang tot zonsondergang zit het entertainmentprogramma aan boord vol met extra verleidelijke activiteiten en evenementen. Daarnaast biedt het schip een full-service spa, fitnesscentrum en winkels.

En wanneer de dag begint te vervagen, gaan de festiviteiten door tot het ochtendgloren met thema-avonden. We zijn er zeker van dat verveling niet aan de orde zal zijn.

Afbeelding: omgewoelde zee van cruiseschip
Routebeschrijving·Dag 7

Op zee

05.01.2023 · op zee

Geniet van een dag op zee.
Het is tijd om het schip te leren kennen en een beetje rond te kijken op de dekken. Mis niet de lekkernijen van de cafés en snackbars te proberen. Of u kunt gewoon genieten van een cocktail op het zwembaddek en een topless kleurtje krijgen.

Van zonsopgang tot zonsondergang zit het entertainmentprogramma aan boord vol met extra verleidelijke activiteiten en evenementen. Daarnaast biedt het schip een full-service spa, fitnesscentrum en winkels.

En wanneer de dag begint te vervagen, gaan de festiviteiten door tot het ochtendgloren met thema-avonden. We zijn er zeker van dat verveling niet aan de orde zal zijn.

Afbeelding: Kerkwijk Plaza del Faro
Routebeschrijving·Dag 8

Punta del Este, Uruguay

06.01.2023 · Aankomst 8 uur · Vertrek 18 uur

Uruguay is tango - Uruguay is voetbal - Uruguay is maatje en Uruguay is nog veel meer. Het kleine land in Zuid-Amerika staat bij veel mensen niet op het lijstje van reisbestemmingen - ten onrechte, vinden wij. Uruguay is niet alleen perfect om te emigreren, maar is ook een reis waard.

Uruguay is een veilige bestemming, waarschijnlijk de veiligste in heel Zuid-Amerika. In januari zijn de gemiddelde temperaturen 28°C max en 18°C min, dus het is zomer.

Je stopt in Punta del Este, een mooie, moderne en schone stad, het belangrijkste vakantieoord voor Uruguayanen aan de Zuid-Atlantische Oceaan. Naast het klassieke gegrilde vlees kun je hier genieten van een grote verscheidenheid aan zeevruchten, voortreffelijk bereid door internationaal gerenommeerde chef-koks. Niet echt goedkoop, maar wel van een hoog niveau. De meeste bezoekers komen voor de stranden en het nachtleven. Er zijn exclusieve boetieks, musea, casino's, golfbanen en uitstekende restaurants.

Afbeelding: La Boca is een volksbuurt bij de Riachuelo rivier.
Routebeschrijving·Dag 9

Buenos Aires, Argentinië

07.01.2023 Uitchecken vanaf 7:00 uur

Uw schip komt om 8 uur 's ochtends aan in Buenos Aires. De hoofdstad met zijn 15 miljoen inwoners lijkt eindeloos, niet alleen vanwege de 48 wijken (barrios). De stad heeft een Europese invloed, voornamelijk immigranten van Italiaanse en Spaanse afkomst, Buenos Aires is een multiculturele samenleving met mensen uit vele delen van de wereld. In januari kunt u temperaturen rond de 30 °C verwachten. Er wordt Spaans gesproken. Er is toeristische informatie in de stad die u moet gebruiken om actuele informatie te krijgen.

Om de gebruikelijke toeristische routes te vermijden, raden wij u aan een gids te nemen. Het kost niet veel, de gidsen spreken Duits en kennen alle hoeken van de stad. Hier kunt u uw persoonlijke interesses in verwerken, wat tijd en geld bespaart. Neem contact met ons op, wij helpen u hier graag bij.

Tussen haakjes, geld. Creditcards worden geaccepteerd. Toch vragen veel restaurants of winkels alleen contant geld of een minimumaankoop als u met een creditcard wilt betalen. Informeer voordat u iets koopt of u met een creditcard kunt betalen en wat de voorwaarden zijn. Het is aan te raden een klein bedrag aan contant geld bij u te dragen. Vergeet niet dat Argentinië een hoge inflatie kent en dat de wisselkoersen voortdurend veranderen. Wat u ook doet, wees discreet en laat uw portemonnee niet zien. Een fooi van 10% tot 15% wordt verwacht, maar is niet verplicht.

Uw schip: Azamara

Een cruise voor
paren met verfijnd entertainment!

De Azamara staat geregistreerd in Malta en is gebouwd door Chantiers de L'Atlantique,
Nazaire in Frankrijk. Aan boord zorgen 408 personeelsleden en bemanningsleden
voor het welzijn van de passagiers. Het 30.277 bruto ton wegende schip heeft een kruissnelheid van 18,5 knopen, een lengte van 180 en een breedte van 25 meter.

Pooldek Azamara
 • 345 hutten en suites in 8 categorieën
 • Zes eetgelegenheden inclusief cabine service
 • vier gratis restaurants
 • Twee specialiteitenrestaurants ($)
 • Acht bars en lounges
 • Acht gastendekken
 • Zwembad en jacuzzi's
 • Vier winkels aan boord
 • Casino
 • Fitnesscentrum
 • Textiel & nudist gebieden aan boord
 • Speelhal
 • Provocatief avondentertainment
 • Spa-service ($)
 • Cosmetische salon ($)
 • Wi-Fi pakketten beschikbaar ($)
 • Geleide excursies aan wal ($)
 • Het schip is drempelvrij
Je vaart met de besten!

En wij bieden u de beste Service ...

 • Exquisite lekkernijen

  Een exclusieve lokale en culinaire ervaring.

 • Verleidelijk vermaak

  Sexy thema-avonden, zwembadfeesten, animatie en wedstrijden.

 • Details reservering

  Alles wat u moet weten om uw cruise te boeken in één oogopslag.

 • Hoogtepunten der Cruise

  De belangrijkste punten van deze Cruise in een oogopslag.