Cruises voor stellen
Cruises voor koppels en naturisten cruises
  • image
Klantenservice    +49 30 340 92 963

Desire Cruise Barcelona - Rome

28. April 2018 - 05. Mei 2018 Barcelona - Spanje, Sète - Frankrijk, Marseille - Frankrijk, Monte Carlo - Monaco, Portofino - Italië, Livorno (Pisa, Florence, Italië) Rome - Italië
Desire Cruises @ Azamara Quest
Desire Cruises @ Azamara Quest
Club Owners Suite
Azamara Concept
Balcony
Ambiance
Windows Café
Patio at night
Spa Suite
Prime Restaurant
Ocean View Cabin
Mosaic Café
Living Room
Cruise Dining
Ga naar dek 11 hier

Dek 10

plan
Card Room & In Touch

Aan stuurboordzijde van de Living Room kunnen gasten van de Card Room andere gasten vinden die houden van een ronde brug of andere spelletjes. In de kamers van het kaartje vindt u vier computers ter beschikking terwijl u op zee bent. (In aanraking)

The Living Room

Het idee van de woonkamer is om te genieten van de tijd met vrienden en andere gasten! Het grootste deel van de kamer is ingericht als een woonkamer, met grote comfortabele fauteuils en banken. Het is de perfecte plek voor gasten om de hele dag en avond bezig te zijn met levendige gesprekken, speelkaarten, een kopje thee of koffie te drinken, wijn en tapas te beluisteren, naar prachtige muziek te luisteren of gewoon lekker te ontspannen met een goed boek. Na het diner biedt de chef af en toe een heerlijk dessert.

Drawing Room

Deze bibliotheek is een van Azamara's rustige juwelen, een rustige en prachtig ingerichte lees- of ontspanningsruimte na het diner. Blader door de collectie en voel je vrij om de boeken uit de bibliotheek te lenen.

Prime C Restaurant

Als u denkt aan biefstuk en zeevruchten, ga dan naar Prime C Restaurant. Een restaurant vol sfeer en vol smaken, het specialiteitenrestaurant is een must voor iedereen die het restaurant bezoekt. De brede houten vloeren en de prachtige gevels zijn meer dan uitnodigend en de biefstukken smelten in de mond.

Aqualina Restaurant

Als u in de stemming bent voor een fantastische Italiaanse keuken, reserveer dan een reservering in het Aqualina Restaurant, een van de geïntegreerde specialiteitenrestaurants. Aqualina zal uw smaak voor weelderig eten bevredigen in een ontspannen maar chique sfeer.

*Prijzen kunnen veranderen!
Alle prijzen worden weergegeven volgens de dagelijkse wisselkoersen (USD / EUR)
Alle dekplannen Ga naar dek 11 hier