image description
Aphrodite’s MagazinTurn Down Service!
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Turn Down Service in het hotel
Informatie
Turn Down Service

Voor een gezellige nacht van de gast

Turn Down Service betekent alle voorbereidingen van het hotelpersoneel voor de nachtrust van de gast. Dit betekent dat het personeel de kussens en bedden opschudt en de lakens gladstrijkt. Als het bestaat, worden nachtkledij zoals pyjama's of kamerjassen klaargelegd en zorgen zij ervoor dat alles klaarligt wat de gast nodig heeft voor een aangename nachtrust.

De turndown service omvat vaak een chocolaatje of een stukje fijne chocolade als bedtijdgeschenk op het kussen. Verse bloemen of het verstrekken van verzorgingsproducten voor de nacht maken in sommige hotels ook deel uit van deze service. Het licht is gedimd. Deze service is te vinden in goede 4- of 5-sterrenhotels..

Zelfs voor de kleine gasten is er een aanbod in de vorm van koekjes of een glas melk of zelfs welterusten verhaaltjes. Wie op zoek is naar een turn down service die veel verder gaat dan de normale service, vindt die op de Malediven. Hier wordt een diner gevolgd door een bad op de kamer en een massage aangeboden als turn down service. Deze dienst wordt echter betaald door de hotelgasten.