image description
Aphrodite’s MagazinEigenaar van The Paradise Peak
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Aparte villa van Paradise Peak
Artikel
  • Auteur Aphrodite
  • 27.10.2021 · Leestijd 3 minuten
The Paradise Peak op St. Martin

Hier zal iedereen een geschikte accommodatie vinden

In Paradise Peak vindt elke gast een geschikte accommodatie, of het nu in het boetiekhotel is met in totaal zeven kamers, in een privévilla met drie kamers en zwembad, of in een knus huisje aan de rand van een klif. Nieuw is de Hibiscus Cottage, een accommodatie met twee kamers en één badkamer, los van het hotel. Elke cottage is gelegen in een chique maar charmante Antilliaanse wijk van Pic Paradis, 400 meter boven de zeespiegel en is omgeven door bomen en tropische vegetatie.

Afbeelding: De eigenaars De eigenaars van Paradise Peak

De eigenaars

De eigenaren zijn beiden geboren en getogen op St. Maarten en groeiden op met een open Europese houding ten opzichte van naaktheid. De vele naaktstranden van het eiland trekken zowel kinderen als volwassenen aan, zelfs tot op hoge leeftijd. De eigenaren genieten zelf ook regelmatig van de naaktstranden van Sint Maarten. Zo was de moeder van de eigenaar jarenlang de cocktailzangeres van de beroemde naaktstrandclub Orient Bay, die in 2017 helaas door een orkaan werd verwoest.

Een van de eigenaren groeide op in een huis een paar deuren verder van Paradise Peak, en een ander woonde een tijd in Frankrijk en Los Angeles, en werkte vanaf jonge leeftijd in de horeca en luxe vastgoedbeheer. Samen begonnen ze te investeren in eigendommen en deze te renoveren voor vakantieverhuur.

Afbeelding: Ingang Paradise Peak Ingang Paradise Peak

Hoe het allemaal begon ...

Nadat ze begonnen waren met een paar Airbnb-verhuurders, kregen ze de kans om een pension genaamd Villa Rainbow over te nemen. De vorige eigenaren waren een homoseksueel stel dat een zware klap had gehad. Het stel kwam naar de nieuwe eigenaren toe en vroeg of ze dit prachtige pand dat ze hadden gecreëerd mochten overnemen. Het was bijna meer een overdracht dan een zakelijke deal.

Het homostel had in hun tijd een veilige ruimte zonder vooroordelen gecreëerd voor de LGBTQ+ en naturistische gemeenschap. Een van de redenen dat de eigenaren het pand overnamen was dat ze de geest van de plek wilden voortzetten!

Ze houden van de vrije expressie, de open geest en mensen van alle rangen en standen die samenkomen in hun kleine paradijs. Het draait allemaal om de natuur en dat mensen zich lekker in hun vel voelen. Ze wilden van Paradise Peak een plek maken waar iedereen kan komen en zich thuis voelt. Het naturistische aspect gaat goed samen met het homovriendelijke motto. Hun motto: als je hier komt, wees vriendelijk en respecteer iedereen om je heen.

Afbeelding: Woonkamer in Hibiscus CottageWoonkamer in Hibiscus Cottage

Ontwerp en uitrusting

De eigenaren zijn beiden zeer betrokken en aanwezig bij elk aspect van het runnen van Paradise Peak. Ze doen alles zelf en zijn daar terecht trots op. De eigenaren zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen om uw wensen te realiseren en uit te voeren. Ze geven allebei om de details en omdat ze nog jong zijn, hebben ze de tijd om te blijven verbeteren. Er zijn concrete plannen om verder uit te breiden, maar hebben daar geen haast mee.

Hun doel is een plek te creëren die zo uitnodigend is dat mensen naar Sint Maarten komen voor Paradise Peak om bij hen te verblijven! Dit houdt in dat ze een goede naam maken in de nudistengemeenschap en veel gasten uit de hele wereld verwelkomen. Sint Maarten is de thuisbasis van de eigenaren en het is erg belangrijk voor hen dat hun gasten genieten van het eiland en hun verblijf in Paradise Peak.

In de nabije toekomst zullen het zwembad en de whirlpool volledig worden gerenoveerd en zal er een stoombad/sauna worden toegevoegd.