image description
Aphrodite’s MagazinDe kledingvoorschriften, dit is hoe je je kleedt!
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00 uur

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Kledingvoorschrift
Informatie
Kledingvoorschrift

De kledingvoorschrift
Hoe de juiste kleding te dragen voor uw Vakantie

Casual, Smart Casual, Formal Casual en Dressy Casual worden vaak op verschillende manieren geïnterpreteerd.
Wij hebben de kledingstijlen aangepast aan uw vakantiebestemming, de hotels en de restaurants/bars. Met de gids zit u zeker aan de goede kant en zult u zich gegarandeerd op uw gemak voelen.

Afbeelding: Koppel Formulier Casual

Dressy Casual

Dressy casual kan worden vertaald als casual maar chique. Er is een verschil met casual, dressy casual betekent gepast voor de gelegenheid. Het is niet gepast om in een T-shirt of korte broek te verschijnen wanneer een dressy casual dress code gewenst is in het restaurant.

Als je bent uitgenodigd voor een bruiloft, kun je niet mooier of beter gekleed zijn dan de bruid en de bruidegom. Op bruiloften is de dresscode dressy casual vaak gebruikelijk. Je moet er chique uitzien maar toch casual gekleed zijn. Er is enige overlapping tussen geklede casual en formele casual.

Voor de dames, een lange jurk of rok met een blouse en zomerschoenen. Voor mannen is een lange broek met een jasje en een poloshirt aanvaardbaar. In ieder geval moeten dichte schoenen worden gedragen. Een stropdas is niet nodig.

Afbeelding: twee elegante vrouwen, nonchalant gekleed aan zee

Casual

Het woord "casual" vertaalt zich naar "casual, casual, casual". Zo moet het op je droomvakantie: casual, casual, casual.

Maar casual heeft ook een no-go: badmode, blote topjes of bikini's. Wat in een strand- of zwembadbar prima is, moet in restaurants worden vermeden.

Anderzijds zijn overhemden met korte mouwen en korte broeken voor mannen volkomen aanvaardbaar voor de casual dress code.

Afbeelding: Man smart casual gekleed

Smart Casual

Smart casual kan worden vertaald als casual maar chique. Met de smart casual dress code, moet de dress code in het hotel niet alleen casual zijn. Vooral in een chique hotel in de tropen moet u luchtige kleding kiezen, maar zeker geen slobberige. Slim betekent ook dat je niet overkomt als "overdressed". Elegant casual is waarschijnlijk de juiste term voor smart casual.

Voor de dames

Elegante broeken of een rok met een blouse, maar ook een luchtig jurkje met een accessoire als blikvanger en zomerschoenen zijn hier de beste keuze.

Voor de heren

Een sportieve broek, die ook graag, naar het ontbijt en de lunch in en buiten het restaurant, korte, daarnaast een shirt met korte mouwen, niet noodzakelijk een T-shirt, gaat echter naar de aangegeven voedsel uitgaven. s Avonds moet het hemd met korte mouwen achterwege blijven in de restaurants ook een T-shirt is niet gepast. In de restaurants is licht schoeisel (sandalen, lichte schoenen) zonder kousen een goede keuze. In restaurants met zanderige vloeren, graag op blote voeten.