Headerimage
Couples Tower IsleCovid-19 Update
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00
Vrijdag van 9:00 tot 15:00

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Covid-19 Update

Maatregelen genomen in Couples Resorts

Open sinds 01.07.2020

Gratis antigeentest

Couples Resorts biedt momenteel een gratis antigeentest aan alle klanten in het resort voor hun terugkeer naar huis. Dit kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

De datum en het tijdstip van de test zullen bij de check-in worden vastgesteld. Gasten zijn verantwoordelijk voor hun aankomst binnen het aangewezen testvenster. Als de afspraak niet wordt nagekomen, moeten de gasten een nieuwe afspraak maken of op eigen kosten een regeling treffen; de kosten om opnieuw te testen bedragen 75 dollar per test.

Als een gast een vals-positief rapporteert, mag hij onmiddellijk op eigen kosten een nieuwe test doen. Gasten die positief testen, worden tot 14 dagen in quarantaine geplaatst in een vrije kamer. Indien extra kamers nodig zijn, is een aparte kamer beschikbaar tegen een sterk gereduceerd tarief, ter plaatse te betalen.

Voor een PCR-test wordt 200 dollar per test in rekening gebracht.

Voor de meest actuele informatie, bezoek de hotel website.

Hand ontsmettings stations en druk bezochte plaatsen.

Bij drukbezochte ruimten zijn handwasstations ingericht en Couples Resorts heeft de schoonmaakfrequentie in de openbare ruimten verhoogd.

Schoonmaak in de kamers

De gastenkamers worden grondig schoongemaakt met goedgekeurde schoonmaakmiddelen en in elke kamer zijn twee maskers aanwezig.
Op verzoek worden ook extra maskers verstrekt.
Maskers zullen alleen nodig zijn in gebieden waar sociale distantie niet mogelijk is.

Verhoogde frequentie van het schoonmaken en desinfecteren van openbare ruimten, met inbegrip van oppervlakken zoals liftknoppen en deurknoppen.
Frequentere schoonmaak van de "achterkant van het huis", zoals personeelsingangen, wasruimten en kantoren.
Dagelijkse schoonmaak en hygiëne van alle keuken en spa ruimtes.
Verbeterde reiniging en desinfectie van alle tafelbladen, zelfs tussen elk gebruik in.

Airport transfer

De shuttles op de luchthaven worden voor en na elke overstap schoongemaakt; er wordt sociale afstand gehouden met een verminderde bezetting van elke bus bij een maximum van 50% bezetting.

Beach and pool areas

Ligstoelen worden in paren verdeeld op de strand- en zwembaddekken van de resorts om te voldoen aan de richtlijnen voor sociale afstand.
De watersporten worden na elk gebruik schoongemaakt

Temperatuurmetingen van gasten en werknemers

De temperatuur van de gasten wordt gemeten voordat ze de shuttles instappen. Voor het begin van de dienst wordt ook de temperatuur van de werknemer gemeten. Gelieve alle sociale afstandsrichtlijnen in de restaurants en op de transferbussen in acht te nemen.

On-Site Recognition Team

Er komt een opsporingsteam ter plaatse, bestaande uit een arts, de algemeen directeur van het resort, de directeur exploitatie en de directeur beveiliging. en wie verantwoordelijk zal zijn voor het opstellen van een procedure om een potentieel infectiegeval aan te pakken.

De Couples Resorts-app biedt algemene informatie, vragen, conciërgereserveringen en meer.

Contactloos inchecken

Gasten wordt gevraagd zich voor aankomst online te registreren en zich via een tabletstandaard of hun mobiele apparaat in te checken in het resort. Welkomstpakketten zullen beschikbaar zijn om zelf af te halen

Voedsel

De restaurants hebben een kleinere capaciteit met 2 m tussen de tafels.
Alle tafelbladen worden voor elk gebruik gedesinfecteerd en de restaurantkeukens van Couples Resorts worden dagelijks grondig schoongemaakt.
Alle buffetten en zelfbedieningsstations worden vervangen door à la carte restaurants of door bediening door het personeel.

Excursies

Couples Resorts werkt alleen met excursiepartners die kunnen voldoen aan de richtlijnen van het Centre for Disease Control.

Medici ter plaatse met toegang tot het ziekenhuis zijn 24 uur per dag beschikbaar.