Naturistische vakanties en Swingerhotels
leef in jou wereld, en speel in de onze!
  • image
Klantenservice    +49 30 340 92 963

About Aphrodite Travel

Naturisten vakanties en lifestyle reizen met niveau

"Vrijheden ontdekken, fantasieën luitleven" - Reizen met Aphrodite Travel voor een gevoel van enthousiasme en verbondenheid. Aphrodite Travel werd in 2004 van Andrea Fitza als online reisbureau voor naturisten- en swinger reizen in Berlin opgezet. Reeds in 2006 volgde de Europawijde marketing van het doelgroepgerichte reisportofolio.
De ontwikkeling van Aphrodite Travel was ondanks een gedeeltelijk moeilijke markt gekenmerkt door een sterke, positieve dynamiek. De onderneming kon ieder jaar een groei in omzet van een tweecijferig percentage verboeken. In 2009 werd de eenmanszaak Aphrodite Travel omgevormd tot de Aphrodite Lifestylereisen und Touristikgesellschaft mbH.

Het exclusieve reisaanbod en de consequente uitrichting aan de wens van zijn klanten leidde tot een sterke toename van het aantal klanten. In 2010 werd het online reisbureau reisorganisator. In het zelfde jaar opende de Aphrodite Lifestylereisen und Touristikgesellschaft mbH het eerste lifestyle reisbureau als winkel in de Berlijnse wijk Tiergarten. Door zijn strategische nieuwe positionering was de onderneming zijn reisportofolio ook internationaal goed verkopen.

2012 werd uit de Aphrodite Lifestylereisen und Touristikgesellschaft mbH de Blue Fields GmbH. Het merk Aphrodite Travel is sindsdien onderdeel van de nieuwe onderneming.

Aphrodite Travel: Exclusieve Naturisten- en Swingervakanties voor paren en volwassenen

Het diverse productaanbod van Aphrodite Travel omvat exclusieve reizen in Europa en de wereld in iedere tijd van het jaar. Klanten kunnen in de onbezwaarde omgeving van een resort of op een cruise in de Caribische Zee een unieke swinger vakantie beleven. Vrienden van de naaktcultuur kunnen in uitgezochte naturisten hotels of naturisten vakantiedorpen vrij genieten. In een ontspannen sfeer beleven klanten met hun partner of in een groep de exclusieve sfeer, de comfortabele inrichting en een eerste klas service in een veilige vakantieomgeving.

De naturisten en swinger reizen zijn afgestemd op de individuele wensen en behoeftes van de lokale of internationale reizigers. Hierbij kiest Aphrodite Travel voor selectie in plaats van massa. Het reisportofolio van Aphrodite Travel komt aan de gestegen eisen van zijn klanten tegemoet, zoals de constant stijgende boekingzijvers laten zien.

Een onbezwaarde vakantie met een omvattend reisadvies en service.

Naast een select reisportofolio biedt het bedrijf zijn klanten omvattend reisadvies en service, baserend op de volgende 4 zuilen:

  • Persoonlijke bezichtiging en beoordeling van de reisdoelen ter plaatse door medewerkers vanAphrodite Travel
  • Gebruikersvriendelijke online presentatie van de reisdoelen in het Aphrodite Travelreisportaal
  • Vakkundig en individueel reisadvies in het lifestyle reisbureau of aan de telefoon
  • Omvattende klantenservice in zes talen

De helder gestructureerde internetpresentatie van Aphrodite Travel biedt de klanten omvattende informatie en maximale transparantie. Bij een persoonlijk reisadviesgesprek beantwoorden onze medewerkers uw vragen en geven uitgebreide informatie over het vakantiedoel en helpen u bij de zoek naar een passende vakantieplek. Aphrodite Travel ondersteund klanten naar wens ook bij het realiseren van individuele naturisten of swinger reizen. Aansluitend verzorgd onze reisorganisatie het boeken van vluchten en accommodatie.

Het selecte reisaanbod en het omvattend advies scheppen vertrouwen en creëren de basis voor onze duurzaam succesvolle klantenkontakten in binnen en buitenland.

Vandaag telt Aphrodite Travel tot de leidende aanbieders van naturisten en swinger reizen in Europa.