Naturistische vakanties en Swingerhotels
leef in jou wereld, en speel in de onze!
 • image
Klantenservice    +49 30 340 92 963

News Swingers Vakanties

 • 21Apr image
  image

  Politie opgeblazen swinger partij in Pattaya

  21. April. 18
  geschreven door:
  Andrea
  Categorie:
  Swingers Vakanties

  We hadden de populaire Rama Kien al een paar jaar in ons programma. Het hotel werd gerund door de Nederlander Ton en zijn Thaise vrouw Annika. Helaas zijn de omstandigheden in Rama Kien uiteindelijk veranderd.

  Een concurrent of zelfs de buren, dat weten we nog steeds niet, hebben steeds vaker de politie gebeld. Voor ons echter een reden om de samenwerking met het hotel te beëindigen. De eigenaren verkochten de Rama Kien.

  De nieuwe eigenaar een Chinees zette het hotel voort als levensstijl. Destijds vroegen we de eigenaar om ons een kopie te bezorgen van de autoriteiten dat hij een vergunning had om een lifestylehotel te runnen. Dit is nooit bij ons aangekomen, daarom hebben we het hotel uit het programma gehaald.

  Klanten hebben ons de afgelopen jaren herhaaldelijk gevraagd waarom we de Rama Kien niet in ons assortiment hebben, terwijl andere leveranciers dat wel hebben.

  Laten we weer duidelijk zijn. Dat het bestaat betekent niet dat het goed is. Zelfs als het ons niet bevalt, zou er in ieder geval een vergunning moeten zijn. Omdat we onze klanten niet op het internet willen zien, zoals we nu moesten uitvinden:

  Hier het huidige krantenbericht