Naturistische vakanties en Swingerhotels
leef in jou wereld, en speel in de onze!
 • image
Klantenservice    +49 30 340 92 963

News Swingers Vakanties

 • 15Okt image
  image

  Lavori di ristrutturazione dal novembre 2013

  15. Oktober. 15
  geschreven door:
  Andrea
  Categorie:
  Swingers Vakanties

  De buitenruimtes van de binnenplaats werden volledig vernieuwd. Een goed onderhouden gazon, gratis Wi-Fi-verbinding, niet-roken en comfortabele lounge meubelen nodigen nu om te ontspannen en tot rust komen.

  Het begin van 2014 werden 6 volledig gerenoveerd kamer. Deze kunnen gemakkelijk worden gevonden met de toevoeging "... Premium". Slechts 36 van deze premium kamers, sommigen van hen komen met extra diensten, kunnen worden geselecteerd. Meer Premium kamers zijn te volgen als de vraag blijft bestaan. De overige kamers zijn bijgewerkt met verse verf, nieuwe bekleding etc.

  Het Grill Restaurant op het textiel zijde heeft een compleet nieuwe look en zelfs de toiletten werden volledig vernieuwd. Het grote zwembad, ligstoelen en zwemmen matrassen werden vernieuwd. Een speelkamer voor paren alleen is speciaal gecreëerd!

  Momenteel is de lobby naar het hoofdrestaurant zal worden verlengd van de grond af. Eind oktober wordt een soft-opening beginnen, want helaas al het meubilair niet kan worden afgeleverd op tijd. Toch is het de moeite waard opnieuw Hedonisme te bezoeken en te beleven.

  Na meer dan 30 jaar, de Hedonism 2 krijgt een nieuwe facelift. Helaas komen deze veranderingen ook gepaard met prijsstijgingen die kunnen worden verzacht door middel van regelmatige korting campagnes, echter. Zodra we hebben recent fotomateriaal wordt verzorgd door het hotel, zullen we deze.