Naturistische vakanties en Swingerhotels
leef in jou wereld, en speel in de onze!
  • image
Klantenservice    +49 30 340 92 963

Zo werkt de CyberSale van het Desire Resorts

De Desire Resorts nodigen u uit voor een spectaculair weekend met tussentijdse Cyber Sale. Tijdens een Cyber Sale weekend heeft u de mogelijkheid om uw exclusieve verblijf in één van de sensuele Desire Resorts (Desire Riviera Maya of Desire Pearl Resort) in een kledij-optionele omgeving aan een uiterst scherpe prijs te kunnen boeken.

Een Cyber Sale van Desire Resort is vergelijkbaar met een Run of House aanbod.

Desire Mexico Hotel Lobby

Boeken en sparen in de Desire Resorts

Boek nu tijdens een Cyber Sale weekend, om de vlammende opwinding in één van de Desire Resorts opnieuw te ontdekken!

Beide Resorts bevinden zich in het hart van de Riviera Maya, het perfecte reisdoel om het meest sensuele en meest avontuurlijke verblijf van uw leven te beleven.

Desire Resort hotelingang

Bel ons op, stuur ons een email of boek rechtstreeks op onze website. We gaan na of er nog vrije kamers zijn en wanneer u tijdens deze 3 dagen reserveert verkrijgt u gegarandeerd de scherpe korting.

Desire Riviera Maya Resort

Desire Resort

De Cyber Sale is eveneens voor de Desire Cruise verkrijgbaar Hier zijn kortingen tot 1.000.- € mogelijk.

De Cyber Sale wordt maximaal 1 à 2 keer per jaar door Desire Resorts aangeboden, meestal voor nieuwjaar voor boekingen in het voorjaar en dan nog een keertje voor de boekingen van juli tot augustus (uiteraard kunnen we niet garanderen dat dit ook steeds jaarlijks zal blijven gebeuren en houdt dit geen verbintenis in). Ook de naam van de aanbiedingen kan nogal eens variëren. Zo werd de laatste keer de naam Crazy Sale gebruikt terwijl dat het eigenlijk net hetzelfde is als de huidige Cyber Sale, de regels en het verloop zijn namelijk hetzelfde gebleven.

De regels met betrekking tot de Cyber Sale

Wanneer u boekt ontvangt u een bevestiging die tegelijkertijd uw rekening is. Minimaal 14 dagen voor vertrek wordt u meegedeeld in welk van beide Desire Resorts u zal verblijven. Voor vakanties in 2018 boekt u in het Desire Resort of in het Desire Pearl Resort en de kamercategorie wordt u minimaal 14 dagen voor vertrek meegedeeld. Alle categorieën zijn mogelijk, van Gardenview kamers tot Desire Suite in het Desire Resort of van Ocean view kamers tot Penthouse Suite in het Desire Riviera Maya Pearl Resort.

  • Te boeken van 24.11.2017 - 27.11.2017
  • Er zijn geen wijzigingen van hotel of kamer toegelaten.
  • Het minimale verblijf bedraagt 4 nachten.
  • De prijs van het verblijf is volledig bij de boeking te betalen.
  • Het verblijf is niet annuleerbaar en de kostprijs van het verblijf is niet terugvorderbaar.
  • De Cyber Sale kan niet met andere aanbiedingen gecombineerd worden.
  • Aanbieding geldig volgens beschikbaarheid.
  • Verdere beperkingen zijn mogelijk.
Desire Resort Desire Pearl Resort