Naturistische vakanties en Swingerhotels
leef in jou wereld, en speel in de onze!
  • image
Klantenservice    +49 30 340 92 963

Meer informatie over uw reisbestemming

Portofino - Italië

Portofino - Italië

Ontmoetingsplaats voor de jetset

Portofino is een klein dorp gelegen aan de Italiaanse Rivièra, het heeft de vorm van een halve maan, ligt aan een rustige baai en is omgeven door veel groen van het natuurpark en van een reservaat. In de jaren ’50 en ’60 werd Portofino ontdekt door de rijken en de beroemdheden van die tijd, ze vonden er de charme van het “Dolce Vita” en vierden er vele exclusieve feestjes. Vandaag staat Portofino bekend als een plek voor het internationale toerisme en voor de jetset.

Veel internationale modehuizen voelen zich vandaag nog met Portofino verbonden, enkele voorbeelden zijn Louis Vuitton, Diro, Gucci en Emilio Pucci. De luxueuze Mediterrane persoonlijkheid van het vissersdorp trekt ook vandaag nog kunstenaars, beroemde persoonlijkheden en schrijvers aan.

De charme van dit dorp, de verfijnde keuken van de Ligurische regio en de ontelbare cultuur- en natuurroutes maken deze hoek van de Golf van Tigullio een ideale bestemming het hele jaar door. Plaatselijke tradities kunnen tijdens een wandeling door de straten van Portofino Borgo bekeken worden. Portofino ligt in de nabijheid van talrijke fascinerende bestemmingen zoals bijvoorbeeld de stad Genua die op amper 30 km ligt.

Informatie voor cruisereizigers

Portofino Cruise Haveninformatie

Cruiseschepen die aankomen in de haven van Portofino

Cruises naar de haven van Portofino