Naturistische vakanties en Swingerhotels
leef in jou wereld, en speel in de onze!
  • image
Klantenservice    +49 30 340 92 963

Meer informatie over uw reisbestemming

Barcelona - Spanje

Barcelona, Spanje

De geheime hoofdstad van Spanje

Reis bij voorkeur reeds minimaal 1 dag voor vertrek van de cruise naar Barcelona af aangezien deze stad heel erg veel te bieden heeft. We raden u een bezoek aan het Dalimuseum aan. Het Dalimuseum bevindt zich op ongeveer 350 meter van La Rambla del Estudis / Rambla de Canaletes. Indien u meer geïnteresseerd bent in Picasso gaat u beter even verder een kijkje nemen ter hoogte van de Carrer Montcada, 15-23.

De Santa Maria del Mar kerk is ’s avonds zeer indrukwekkend aangezien de kerk door de verlichting dan helemaal tot z’n recht komt. Helemaal verbazingwekkend is La Sagrada Familia, onvoorstelbaar dat deze door mensenhanden gebouwd is. U kan er zelf bij zijn als getuige aangezien de bouw, die in 1882 begonnen is, tot op vandaag nog steeds niet volledig afgerond is. Momenteel probeert men om de werkzaamheden tegen 2026 afgerond te hebben aangezien het dan 100 jaar geleden is dat Antonio Gaudi is overleden, de man die ook Casa Batlló en Casa Milà gebouwd heeft, ook allebei must-see bezienswaardigheden in de stad. Voor wie nog meer over Barcelona wil weten of nog meer wil weten raden we de prachtige website aan: Barcelona.com

Via deze website kan u op basis van uw interesses een stadstoer laten samenstellen en deze vervolgens als app downloaden. Prachtig gemaakt en met een kostprijs van 5 EUR per dag niet duur, op deze manier heb je alle info meteen beschikbaar op je smartphone.

Informatie voor cruisereizigers

Barcelona Cruisepoort haven informatie

Vanaf de luchthaven van Barcelona (BCN) is het nog 15 km (ongeveer 25 minuten) tot aan de cruiseterminal. Las Ramblas, de beroemde wandelpromenade in het centrum van Barcelona bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van de haven. Zorg ervoor dat u bij het vertrek ten laatste 2 uur voor de afvaart klaar bent met de check-in. De check-in gaat vlotter wanneer u uw toegangspapieren vooraf online registreert. U kan online inchecken tot 5 dagen voor de afvaart, zeker een aanrader. Wanneer u 60 minuten voor de afvaart niet aan boord bent kan u niet meer aan de cruise deelnemen. Een terugbetaling van de kostprijs van de kajuit is in dit geval niet mogelijk. Wanneer u reeds voor het vertrek van de cruise naar Barcelona wil afreizen raden we u het volgende hotel aan: Hotel 1898, Les Rambles 109 in 08002 Barcelona. Hotel 1898 is ideaal wanneer u op luxe bent gesteld, u kan echter ook kiezen voor het wat goedkopere Hotel Barcelona Catedral. Dit is gelegen op het volgende adres: Carrer dels Capellans 4, 08002 Barcelona Hotel Barcelona Catedral. Beide hotels bevinden zich op beperkte afstand van de cruiseterminal.

Cruiseschepen die aankomen in de haven van Barcelona

Cruises naar de haven van Barcelona