image description
Aphrodite’s MagazinTess & Hugh, Eigenaar van The Paradise Peak
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00
Vrijdag van 9:00 tot 15:00

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Afbeelding: Aparte villa van Paradise Peak
Artikel
  • Auteur Aphrodite
  • 27.10.2021 · Leestijd 3 minuten
The Paradise Peak op St. Martin

Hier zal iedereen een geschikte accommodatie vinden

In Paradise Peak vindt elke gast een geschikte accommodatie, of het nu in het boetiekhotel is met in totaal zeven kamers, in een privévilla met drie kamers en zwembad, of in een knus huisje aan de rand van een klif. Nieuw is de Hibiscus Cottage, een accommodatie met twee kamers en één badkamer, los van het hotel. Elke cottage is gelegen in een chique maar charmante Antilliaanse wijk van Pic Paradis, 400 meter boven de zeespiegel en is omgeven door bomen en tropische vegetatie.

Afbeelding: Tess en Hugh Tess en Hugh de eigenaars van Paradise Peak

Tess & Hugh de eigenaars

Tess en Hugh zijn beiden geboren en getogen op St. Maarten en groeiden op met een open Europese houding ten opzichte van naaktheid. De vele naaktstranden van het eiland trekken zowel kinderen als volwassenen aan, zelfs tot op hoge leeftijd. Tess en Hugh genieten zelf ook regelmatig van de naaktstranden van Sint Maarten. Zo was de moeder van Tess jarenlang de cocktailzangeres van de beroemde naaktstrandclub Orient Bay, die in 2017 helaas door een orkaan werd verwoest.

Tess groeide op in een huis een paar deuren verder van Paradise Peak. Hugh woonde een tijd in Frankrijk en Los Angeles, waar hij van jongs af aan werkte in de horeca en luxe vastgoedbeheer. Tess volgde een kunst- en designopleiding in Georgia voordat ze terugkeerde naar St. Martin. Samen begonnen ze te investeren in eigendommen en deze te renoveren voor vakantieverhuur.

Afbeelding: Ingang Paradise Peak Ingang Paradise Peak

Hoe het allemaal begon ...

Nadat ze waren begonnen met een paar Airbnb-verhuuraccommodaties, kregen ze de kans om een pension over te nemen genaamd Villa Rainbow. De vorige eigenaren waren een homoseksueel stel dat een zware klap had gehad. Het stel kwam naar Tess & Hugh en vroegen of ze dit prachtige pand dat ze hadden gecreëerd over konden nemen. Het was bijna meer een overdracht dan een zakelijke deal.

Het homostel had in hun tijd zonder vooroordelen een veilige ruimte gecreëerd voor de LGBTQ+ en naturistengemeenschap. Een van de redenen waarom Tess en Hugh het pand overnamen, was dat ze de geest van de plek wilden voortzetten!

Ze houden van vrije meningsuiting, open geesten en mensen van alle rangen en standen die samenkomen in hun kleine paradijs. Het draait allemaal om de natuur en mensen zich prettig laten voelen in hun eigen vel. Ze wilden van Paradiese Peak een plek maken waar iedereen kan komen en zich thuis voelt. Het naturistische aspect gaat goed samen met het homovriendelijke motto. Hun motto: als je hier komt, wees vriendelijk en respecteer iedereen om je heen.

Afbeelding: Woonkamer in Hibiscus CottageWoonkamer in Hibiscus Cottage

Ontwerp en uitrusting

De eigenaars zijn beiden zeer hands-on en aanwezig in elk aspect van het runnen van Paradise Peak. Ze doen alles zelf en zijn daar met recht trots op. Tess is een ontwerper en constant op zoek naar verbeteringen terwijl Hugh uw wensen realiseert en uitvoert. Ze geven beiden om de details en omdat ze nog jong zijn (29 en 31) hebben ze de tijd om te blijven verbeteren. Er zijn concrete plannen om verder uit te breiden, maar daar hebben ze geen haast mee.

Hun doel is om een plek te creëren die zo uitnodigend is dat mensen naar St. Maarten komen voor Paradise Peak om bij hen te verblijven! Dit houdt in dat ze een goede naam in de nudistengemeenschap willen maken en veel gasten uit de hele wereld willen verwelkomen. St. Martin is de thuisbasis van Tess en Hugh en het is heel belangrijk voor hen dat hun gasten genieten van het eiland en hun verblijf in Paradise Peak.

In de nabije toekomst zullen het zwembad en de hot tub volledig worden gerenoveerd en zal er een stoombad/sauna.